rekord

jösses igår slog bloggen rekord.. 58 unika läsare och 21 kommentarer på ett inlägg. Vad har hänt? Kan hoppas det håller i sig =) Är ju tokkul!!

Sitter och tittar på nyhetsmorgon, tydligen har en ö som tillhör Mexico försvunnit. Dem vet inte hur eller varför, teorierna är att CIA sprängt bort den, att en tsunami tagit den eller att den helt enkelt aldrig funnits. Var en geolog där och snackade om det och tydligen finns det inga bilder på ön. Så min lott faller på att ön aldrig funnits =) Får väl se vart teorierna slutar.. att CIA sprängt ön låter inte så troligt.. geologen menade på att den teorin + tsunamiteorin skulle folk ha hört och märkt på satellitbilder. Aja får väl se.. hehe spännande..

Igår tvingade Lotta mig att ringa till vc eftersom jag fortfarande mår dåligt av lungan och har varit småfebrig hur länge som helst. Fick tid till vc på eftermiddagen, kom in till läkaren som inte hade läst någonting om mig, varken att jag hade virus i lungan eller att jag ens har astma. Så fick dra allting.. Han lyssnade på mina lungor och så säger han "Ja astman hör jag inte av iaf men du ska iväg på röntgen, hinner du dit till 16 när dem stänger?" efter en flyktig blick på tvn och ser att kl är 15 så blir jag lite stressad men det skulle jag väl hinna bara blodproverna gick snabbt. Snabbsänkan låg på 41, något högre än när jag var på akuten då den låg på 32. Väl på akutröntgen så säger dem till mig att dem har öppet dygnet runt.. hade jag bara tänkt efter lite och inte bara stressat så hade jag ju vetat det själv. Men men man kan inte alltid tänka på allt. Jag fick jätteont i lungan efter springandet till sjukhuset. Efter bilderna var tagna osv så kommer dem och säger att "Bilderna är godkänna, du får kontakta vc för svar" Fick inte träffa någon läkare eller något och dem ville inte svara på om dem var bra eller inte. Ringde vc men alla läkare hade gått hem.. dsk sa att läkaren skulle ringa mig idag när han/hon läst röntgensvaret. Är så jävla nervös rent ut sagt.

Om en stund ska jag skala och koka potatis till potatissalladen ikväll så att det bara är att blanda ihop i eftermiddag. Vet ju inte vad som händer med vc så det är bäst att förbereda så man slipper stress och högt blodtryck.

Kram Emma

Kommentarer
Postat av: pernilla

Hej älskade vän!Önskar dig en underbar VALENTINES DAY!MYSPYS KRAMAR // Nilla

2009-02-13 @ 08:31:49
URL: http://pennyshouse22.blogspot.com
Postat av: Jenni

Så jobbigt att få gå och vänta på besked. Men hoppas dom hör av sig så snart som möjligt och att det är nåt bra besked! Kram

2009-02-13 @ 09:26:37
URL: http://jeinyn.blogg.se/
Postat av: Mamma

Ska säkert gå bra för dig när läkaren kontaktar dig, nu har du ju iaf vart på röntgen så vi hoppas ju att du ska få nån hjälp med ditt besvär i lungan, alltid jobbigt att vänta på svar.Jag vill oxå ha din potatissallad...jäkla mage som krånglar..såååååå sugen på allt som jag inte kan äta nu!!!!!

Puss å kram

2009-02-13 @ 09:47:41
Postat av: Bea

Alltså vad är vc:s problem... allting ska vara så omständigt när man ska dit...

kram

2009-02-13 @ 09:52:56
URL: http://karenina87.blogg.se/
Postat av: Nettan

Så jobbigt att inte få besked direkt.

Ang böckerna, börjar du så har du svårt att sluta och i princip alla böcker är fristående historier, även om allt i slutänden hänger samman.

Hoppas du mår bättre snart!

2009-02-13 @ 10:36:29
URL: http://abvl.blogg.se/
Postat av: Marica ~ Sexparty?

Skumt att en ö bara kan försvinna.Aha, då skall jag nog fortsätta med det ja.. Även om det kankse bli tråkigt imellanåt.

2009-02-13 @ 11:41:40
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: Leonora

sv; Haha, något i den stilen, man ska inte haka upp sig på en dag :D

2009-02-13 @ 11:50:30
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: Sara

Hoppas du kryar på dig och att det inte är något farligt i lungan!

Trevlig helg!

Kram Sara

2009-02-13 @ 12:26:19
URL: http://wildastenlyckan.blogspot.com/
Postat av: Jossan

å vad mysigt det lät, kanske ska föreslå det för pojken :)

2009-02-13 @ 12:30:21
URL: http://littlepinksecrets.blogg.se/
Postat av: mie

Jag tänkte också det, men jag har en sida som har råkat vika sig lite uppe i kanten, förstår inte hur , lixom inne i boken och de går inte o få rakt >_< , det är tur böckerna är bra och tjocka , annars har jag nog grämt mig ännu mer , hehe ;D

2009-02-13 @ 12:35:46
URL: http://memie.blogg.se/
Postat av: Gynning

Ha en bra fredag och akta dig för olyckan nu när det är den 13:de ;-)

2009-02-13 @ 14:55:12
URL: http://frokengynning.blogg.se/
Postat av: Anna

För det första, hoppas du kryar på dig. Jag har för övrigt tappat blogglusten. Kan berätta mer sen. Kul att ni har många läsare och besökare. Kramar

2009-02-14 @ 08:44:35
URL: http://anna1441.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0