Sambo igen =D

Då blir man sambo imorgon igen, ska bli så skönt att ha någon att vakna upp bredvid, äta, handla osv med igen =) Älskar min Markus så mycket!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, vet inte heller om jag vågar skriva så långt ifall datorn bestämmer sig för att strejka.. har ju köpt en extern hårddisk men hittar inte den på datorn =S Skumt!

Har kommit igång med ryggen nu iaf, idag har varit den bästa dagen på 1½ vecka *peppar peppar* Har förresten fått ortopedtid hos en kiroraktor nu..

Idag hade vi en jättespännande gästföreläsare som pratade om hur det var att leva med stomi och hur man rengör och bandagerar. Väldigt spännande men blev mobbad av Linda hela tiden för att jag granskade stomipåsarna noga för att jag var nyfiken =P Du är schysst du Linda ;) hehe
Måste oxå påpeka att klassen som vi hade föreläsningen med var störda, så respektlösa och dryga.. Ställde helt sjuka frågor för att förlöjliga henne, satt och snackade och prasslade osv.. sen går folk innan hon ens är klar för att de tyckte att hon var klar.. så dålig stil.. vissa lite hyfs!!

Ne nu är det nog bäst att jag avrundar innan datorn stänger av sig.. haha

Kram på er som läser

Skola

Jaha gott folk, nu har skola åter igen börjat. Måste säga att det är lite skoj också, de måste de ju vara annars hade jag ju inte valt att plugga igen. =P Men lite jobbigt känns det samtidigt, för allt pluggande som väntar en...men jag ger som sagt inte upp! Det var kul att komma till skolan och träffa alla klasskompisarna och framförallt Bea, Anna och Gerda som man inte sett på hela sommarlovet! =/ Men nu har vi dagar, veckor och månader att skratta och ha det kämpigt ihop! Hehe...

Vi har även fått nya studiegrupper och jag trivs bra i den. Har Lukas från min förra grupp så han känner jag. Iofs vet jag vilka dom andra är också men inga jag pratat med så tidigare, men det ska nog gå bra. =) Man måste va positiv.

Vad har jag annars gjort idag? Inte så mycket mer än varit i skolan. Jo har ju faktiskt varit ute och joggat. =P Var riktigt skönt även om det var lite jobbigt...återstår att se hur man mår i benen imorgon, fast jag brukar inte få träningsvärk men man vet aldrig. Skulle va typiskt just den dagen man ska till gymmet...=P Hehe...annars har jag bara slappat och tittat lite på TV. Ne snart ska lilla Sessan ta och nana...och måste ju säga tack till alla gulliga killar som finns där ute och som får en på gott humor! En stor kram till er! Ni andra betyder klart mycket för mig också men ville hylla killarna lite extra idag...;P hehe...

Hej svejs från en förväntansfull Sessan

7 år sen begravningen

Idag är det exakt 7 år sen mamma begravdes. Kan inte fatta att det är så längesedan! Tiden går fort! =/ Jag och pappa åkte dit och jag köpte en liten lila blomma som jag ställde bredvid gravstenen. =) Tänkte först köpt en ros men de hade inga lösa rosor så fick bli en liten blomma istället. =)

image69
                     Mammas gravsten fin tycker jag

Efter att jag varit på kyrkogården åkte jag till och pappa för att titta på tapeter, gud vad svårt det är men tror jag har hittat mina tapeter som jag vill ha. Ska ta med mig Lena en dag så får hon säga vad hon tycker. Efter det åkte jag till City med pappa men då ringde Jenny och frågade om vi kunde luncha för hon hade en lång lunchrast så vi drog till lill krogen och åt god mat där. Jag åt kycklingfile med ris och currysås, smarrigt! =) Sen gick hon tillbaka till skolan och jag åkte hem med pappa. Sen har jag bara tagit det lugnt resten av dagen.

När jag varit ute med hunden säger pappa att det ska komma 2 killar och titta på lägenheten sen ikväll runt 8 tiden. Jag bara jaha två killar? Han bara ja två killar som håller på med golf. Min tanke var att ska jag vara hemma och se hur dom ser ut eller ska jag gå ut med hunden? =P Jag valde att stanna hemma och jag ångrar de VERKLIGEN INTE! =P Det var bara en som kom och tittade av dom, vet inte varför den andra inte kom men skit samma! FATTA HUR SNYGG HAN VAR!! =P Jag trodde jag skulle dö så snygg var han! Värsta blå ögonen som bara lyste! Snygga kläder och snygg kropp! =P + att han luktade supergott! Hehe...=P Men ni kan tänka er att jag skämdes lite för pappa, han ska ju alltid tjöta så himla mycket! Jag bara gick där och tänkte pappa håll käft!! Men han tittade på lägenheten och sa att den var väldigt fin och så sen tacka han för sig och gick. Jag var tvungen att lugna ner mig när han hade gått och sen ringa till Emma och mamma och berätta hur jävla snygg han var! Hehe....=P Jag kan säga att jag kommer verkligen trivas i lägenheten på andra våningen om dom flyttar in här! ;P sen funderade jag iofs på att dom kanske är bögar för att dom bor ihop, men det är ju rätt många killar som bor ihop nuförtiden så de kan bara vara kompisar. Det gör inget om dom skulle vara bögar jag menar man kan ju alltid titta! ;P Hehe...Aja nu ska ja sluta dräggla och titta lite på TV hehe...

Sov gott från en galen Katta ;P









 

Bio

Idag har jag varit på bio med Jenny. Vi såg Ciao bella...den var helt okej, lite rolig och sorlig på vissa ställen. Efter filmen satte vi oss lite på torget och insåg att fan vad dött det är i Borås om det inte är helg eller en sommartorsdag. Hehe...Var inget folk alls som gick där. Jag och Jenny var på lite flummhumör och hon satte på sig mobil, Miika nån låt där han sjunger "love love me, love love me". Har fått den på hjärnan nu! Innan hatade jag den men nu gillar jag den! hehe...=P Vi satt där vid fontänen och tog lite kort. Ska lägga upp dom här så ni får se...=P Efter att vi flummat klart gick vi till McDonalds och köpte oss var sin cheesburgare, det var smarrigt. Sen åkte Jenny hem till sig och jag till mig. När jag kom hem tog jag en promenix med dogga och nu sitter jag här vid datan och sitter på msn men det krånglar för emellanåt så er inte folk att jag skrivit! Så funderar på att sova istället.

Saknar min vän Emma, skulle åkt till Lund nu i veckan men känner tyvärr att ja inte orkar resa nån längre sträcka utan vill va hemma och ta de lugnt innan skolan börjar. Men jag lovar att jag ska komma ner och då ska vi ha det
skojsigt! =)

image63
                    Ah va ser ja där! Hehe..

image64

image65
                    Peace Jenny ;P

image66
                    Ey yooo!

image67
                    Puss påre ;P

Puss & Kram från sessan Katta

Skitdator

Vår dator här hemma har allvarliga problem *morr* Imorgon ska jag köpa en extern hårddisk och se om det hjälper att lägga över alla bilder på den osv.. tror dock inte det, känns som om det är vårat virusprogram som segar ner allt!!

Äntligen är Katta hemma =D Dock lite hes och skrovlig men hon är hemma =)

Ska avsluta här så jag hinner få in inlägget på bloggen innan dator kraschar igen..

Kram på er alla

Rhodos!

Nu är man hemma igen från 2 veckors semester på Rhodos. Har varit helt underbart längtar redan tillbaka!! Funderar starkt på att åka ner nästa år till samma hotell oxå! Får se hur det blir. =)

Har solat, badat och partat nästan varje dag. Gått lite i gamla stan och åkt iväg med ett gäng killar till stranden Faliraki där det var finkornig sand och mycket engelskmän. =P Hehe...

Träffat på norskar, svenskar och lite danska killar. ;P Trevliga och roliga prickar. Hehe..Fanns en massa killar att spana på! =P Våra ögon gick som pingpongbollar!

Mitt uppdrag jag hade avklarades redan andra kvällen...vad det var säger jag inte....de som jag har sagt de till innan jag åkte vet vad jag menar, ni andra kan sitta och fundera på vad jag menar! ;P

Men tyvärr de sista dagarna blev vi sjuka! =( Förkylda och hosta! Sen på lördagen fick jag ögoninflammation! Inte så kul! Så på det sättet är det skönt att vara hemma...och inte vara nere i värmen med en förkylning. Lena åkte på stämbandsinfektion! Så inget prat för hennes del! Kan ta upp till 1 månad innan hon får tillbaka sin röst sa doktorn! Hoppas att det INTE tar så lång tid! Jag hade fan dött utan att kunna prata på så länge! =P Iofs är jag hes nu med så ska väl egentligen inte prata så mycket...det gör jag inte, har ingen att prata med. Ska se om jag kan få in lite bilder från resan här med. =)

image58
                        jag och Lena påväg ut för att parta ;P

image59
                    Underbart eller vad?!

image60
                        Redo att gå ut och äta god mat =)

image61
                    En god pizza med fetaost och oliver på! Smarrigt!

image62
                        Inkastarna till två krogar han i rosa tröja fråga vi aldrig vad han hette. =P Mitten, Lena och Daniel
                        Stället heter Toxic där vi oftast partade. =)



//Kram från en brun Katta ;)

Sol ute, sol i sinne

Äntligen har solen kommit hit men vågar inte hoppas på att den stannar länge, de har jag sagt att det ska bli regn och åska sen igår.. så tar alla chanser till sol så man blir lite brun och fin =) Idag hade jag kjol och linne, kände mig väldigt somrig i värmen =) Mycket folk på stan.. kan ju berätta om min dag, först mötte jag upp en brunhårig Sofia (jättefin var du gumman =)) och så gick vi till stan och fixade med bankärenden osv.. sen åkte Sofia hem och jag tog en islatte på EspressoHouse medans jag väntade på Daniel =) Vi gick på stan och kolla kurslitteratur till honom men lyckades inte så bra, blev en bok av 5 köpta =) bättre än inget.. jag köpte ett fint pennfodral som jag letat efter länge, ett litet i skinn =)

I helgen var jag ju i Varberg och det var mysigt, fick ju till och med träffa Linda, är superglad för det!! Var lite skeptisk till om det skulle bli något solande när man vaknade upp till en molnig och vit himmel på söndags morgon men framåt eftermiddagen sprack det upp och då skyndade jag mig ut och la mig och läste i solen. Så lite färg fick jag allt, även om den knappt är märkbart annorlunda än innan.. haha.. på tal om färg så är nog Katta lagom brun vid detta laget, är avis på henne =) Saknar henne något otroligt.. men på söndag får jag prata med henne, minns inte vilken tid hon skulle komma hem dock.

1 september börjar närma sig.. LÄNGTAR! =)

Kram till alla goa människor som läser

image57
Detta kort fick jag av Katta och Lena igår =) Tack!

RSS 2.0