Sista natten

Jobbar sista natten för i år.. dock inte sista dagen för i år.. ska jobba helgen oxå. Känner inte för det men man får kämpa sig igenom det för vi behöver pengar till alla våra hyror =P

Usch jag är så otroligt trött.. ska jobba över tre timmar till men jag hör redan min säng ropa mitt namn.. Gör ni? =P hehe

Känns så skönt att vara klar med alla julklappar, köpte dem sista i söndags och det var bra för denna veckan hade jag inte orkat.. Ska bara slå in dem men det är ju gjort på ett naffs =) Synd att det inte blev lika många i år, jag tycker det är så mysigt att sitta och slå in julklappar och lyssna på julmusik med tända ljus =) Dock har vi inte så mycket julstämning hemma iom alla flyttkartonger.. det enda jul vi har är adventsljusstake i fönstret, datumljus, chokladkalender och julgodis =) Men det är inte så illa pinkat.. bättre än inget, eller hur?

Min förkylning vill inte ge med sig, blir så irriterad.. antingen kan den väl gå över eller så kan den väl bryta ut.. blir galen!! Det är skitjobbigt att gå snuvig och yrslig hela tiden..

Vad önskar ni er i julklapp?

Kram Emma

MIN, MIN, MIN dag idag! ;D

Yes! Äntligen fyller man år! Eller egentligen vill man väl inte bli äldre så efter 25 så kan det räcka. =P Men ja vad ska man säga mer om denna dag...egentligen finns det inte så  mycket att säga förutom att mobilen plingar lite hela tiden...Snart kommer det väl ringa i hemtelefonen oxå av släkten!

Igår var klassen och bowlade och sen ute och åt. Det var riktigt trevligt och mysigt. =) Jag var väl sådär på bowlingen men fick faktiskt till EN strike! Hehe...alltid nåt! =P Kommer sakna alla! =( Visst vi kommer gå tillsammans igen men vi kommer ju inte få samma sammanhållning som vi hade i denna kursen! Eftersom vi är 190 typ i hela klassen...

Ne nu ska jag ut med hunden sen iväg och dansa inför imorgon, vi ska ha dansuppvisning på Viskastrandsgymnasiets julavslutning. Får väl se hur det kommer gå...förhoppningsvis så får jag väl upp tygbiten och att jag inte kommer tappa strumporna för jag ska ha på mig skor! =P


Grattis till mig! ;D Hihi

Xoxo från en ett år äldre Sessan

Jag med! =P

Ville oxå göra det med mobilen som Emma gjorde hehe...får se om mina svar blir galnare! =P Hehe..

1. Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg!
3. Stanna när du räknat till 10 och skriv första meningen i det sms:et.
4. Gör så på varje fråga.

Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Jag vet inte hur ofta jag ska höra av mig.

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Blev det bra?

Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Sex is good, sex is fine.

Vilket sms blev du mest berörd av?
Hehe...Ja liten är den inte.

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Suga?

Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Här har du kortet du ville ha...

Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
Det är väl inte synd om mig i min fina mössa. ;)

Vad vill du höra mest av allt?
Snygg du är då...

Vad kommer att bli dina sista ord i livet?
Nice.


Haha...några svar blev roliga...men den frågan med vilket sms blev du mest berörd över är ju lite konstig för de blir ju inte att man skriver nån person...men annars "passar" de andra in.

Xoxo Sessan loves U!

Innegrejen

Hittade denna hos Sandra och tänkte göra den här, gör likadant och länka gärna vart du hittat den =)

1. Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg!
3. Stanna när du räknat till 10 och skriv första meningen i det sms:et.
4. Gör så på varje fråga.

Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Ok =) Vi jobbar till hög volym hårdrock, 3 kg godis ;)

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Jag köpte filmen.

Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Man kan ju reservera platser om man hellre vill?

Vilket sms blev du mest berörd av?
Grattis på födelsedagen min älskade brorsdotter önskar Susanne

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Jag älskar dig med!

Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Hej gumman..

Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
hihi nu gråter jag =(

Vad vill du höra mest av allt?
hehe vilken tur =P

Vad kommer att bli dina sista ord i livet?
Jag älskar dig =)


Glad lucia eller vad man säger =) Jag älskar lucia, synd man inte har något dagis att gå och kolla på. Älskar dagisbarn som sjunger lucia och julsånger, dem är så söta.

Igår gjorde jag rocky roads, julgodis som kommer från Leila.. supergott men inte så lätt att dela i bitar =P Får se hur vi löser det idag.. kan ju inte bita av bitar från den stora.. haha hur skulle det se ut.. jag och Markus sitter och mumsar i varsin ände av godiset =)

och idag ska vi till Nova och kolla på julklappar, främst till mamma.. och sen ska jag kolla på något till Markus.. för jag kommer inte hinna köpa det nästa vecka.. och för att slippa stressen så vill jag få det gjort denna helgen. Är ni färdiga med era julklappar?

Kram Emma

Ett gott skratt!

NI måste bara kolla på detta klippet med Peter Settman som var med i programmet Fredag hela veckan han fick i uppdrag att göra charader och skulle härma olika vitvaror. Kan lova att ni får er ett gott skratt! =P Hahaha!

http://www.youtube.com/watch?v=Pbbzq19rtsI

Xoxo You know that you love me...(Sessan)


nattsuddar

Har legat vaken i över en timme, blev hungrig så nu har jag just ätit en apelsin och så kollar jag på Hope and Faith. I förhoppningen att jag ska bli lite trött så jag kan sova några timmar igen. Sov nog för länge igår på dagen.. jaja =)

Igår började vi flyttpacka på riktigt, känns skönt att ha kommit igång med det. Men vi måste maila och höra om det finns någon form av förråd. Annars vet vi inte vart vi ska göra av saker som tex det extra bordet och julsaker. Det ordnar sig väl det med.. vi har iaf en lägenhet, det är huvudsaken =)

usch jag är fortfarande hungrig men ska inte äta mer nu, får bli till frukost =) Man kanske skulle göra äggröra med bacon till frukost.. jag var så smart häromdagen och glömde en liter mjölk på bänken, hittade den igår morse när jag kom hem. Typiskt!!

Jag är så otroligt kär i min älskade sambo, älskar dig över allt annat. Tack för att du finns! <3

Kram Emma

Dagens nostalgicitat:
I tältet i Varberg
Jag till Katta: "Ååh vad skön du är"
*Jag hade bränt mig och la armen på Kattas*

Barn

Idag har jag jobbat hela dan. Från 8.30 till 17.45. Men dagen har gått väldigt fort trots den långa arbetsdagen. Jag och Paavo var iväg och åkte pulka med några barn. =) Det var inte sådär jättemycket snö men de kom ner iallafall hehe och Paavo lyckades göra sönder sina braller! =P Men kanske inte så smart att springa efter barnet i pulkan och för att sen kasta sig ner på marken. Klart brallerna skrapas upp då eftersom det är asfalt och det inte var sådär jättemycket snö! =P Men men det är Paavo i ett nötskal! Hehe...

En liten flicka pratade om hur rolig en av personalen var:

Flickan: Alltså hon är bara så rolig.
Jag: Ja visst är hon. =)
Flickan: Om man dubblar roligt tre gånger, så rolig är hon!
Jag: Haha, ja sant. =P

Ja barn är för roliga dom. =)

Ne nu ska jag plugga lite sen sova för jag tänkte gå till förskolan imon för kl 07.00 är det Lucia och det vill jag inte missa. =)

Xoxo I wonder where you are...

//Sessan

En fullspäckad helg + måndag!

Ja det kan man minst sagt säga att det har vart! Men en skoj helg också.


Vi börjar med fredag:


Det var tenta men jag och Bea gjorde inte tentan för vi kände att vi har så mycket annat + en omtenta den 15 så vi ska göra den vid ett annat tillfälle. På kvällen var det tentafest hos Niclas i klassen. Vi hittade inte dit först för han sa bara vilken gata han bodde på...men sen då? Tror han att vi vet då vart han bor? Hehe..Men vi hittade rätt tillslut!


Festen var rolig med lite lekar, som rak och böj, en lek som går ut på att komma på vad man ska säga...men jag visste hur man skulle göra för jag har gjort den innan på gymnasiet. Vi körde även en annan lek som hette Nu är den öppen/stängd, samma stuk som förra leken, att man ska komma på vad det hela går ut på. Men jag var för trög så den fattade jag inte vad den gick ut på förrän dem berättade då såklart! =P Vi satt och tjötade och skrattade hade det trevligt tills Mia tyckte vi skulle leka Suck and blow, man ska utan att röra med händerna flytta ett kort runt i ring genom att suga inåt så att den fastnar på läpparna. Alla var tyvärr inte med men det var skoj ändå! Hehe..=D Blev inte så  många pussar men nånstans tror jag att det blev en och annan puss. ;)


Bea hade med sig sin kortlek Jag har aldrig så den körde vi lite också. Men i stora hela så var festen rolig! Gör gärna om det och då tycker jag att alla ska försöka vara med om de kan! =D Roligare om man är många! =) Vi stannade till ca 00.00 sen åkte vi hem och några drog ut...men jag skulle åka tåg på lördagen så det var hem och sova för min del.



Lördag:

  

Åkte till Lund för att fira Emma och Markus, (Emma har fyllt år och Markus fyller imorgon (10e),). Vi var ute och åt på en jättegod restaurang som heter Stäket. En jättemysig restaurang där man sitter och äter i en stenkällare typ. =) Jag åt plankstek för första gången och kan säga att det var gott! Fast köttet kunde ha vart lite mer kryddat. =) "Mamma" gjorde en tabbe och röra på plankan vilket resulterade i att hon brände sig! =P Då kom jag på att Bea hade varnat mig att Vad du än gör så RÖR INTE plankan!! Men ja det glömde jag att säga till henne innan fingret var framme hehe...


Efter maten åkte vi hem till Emma och Markus och satt och tjötade lite. Sen åkte jag med Markus bror Daniel till Malmö för jag skulle vidare till Camilla och Daniel bor i Malmö. Så han sa vart jag skulle av och samtidigt slapp man åka själv. Alltid trevligt med sällskap. =) Camilla mötte upp mig och vi kom hem oskadda, tjötade lite sen la vi oss och sov.




Söndag:

Vi sa att vi sover ut men ändå så vaknade jag 9.20 och Camilla vaknade ännu tidigare...=P Jag hade drömt någonting med en katt och vaknade av att jag pratade i sömnen, eller de tror jag att jag gjorde så jag frågade Camilla på morronen om jag hade gjort det. Det hade jag sa hon! Jag frågade henne om jag hade sagt Kuchi kuchi kuchi. Och det hade jag! =P Hehe..anledningen till att jag sa så var för att jag skulle locka på katten. Haha..sjuk man är ibland!

 Vi gjorde brunch, eller rättare sagt Camilla gjorde jag dukade istället hehe. Hon gjorde äggröra och korv och blåbärsscones. Sconsen smakade inte jättemycket blåbär men man kände lite smak ändå. =) De var goda när man la på blåbärssylt hehe...


Vi bestämde oss för att bara slappa på söndagen. Vi var och handlade lite mat för vi skulle göra Auberginelasagne med köttfärs i och den blev jättegod! =) Sen en sallad till det och hemmabakat walnötsbröd som Camilla la på vitlökssmör på och sen värmde upp i ugnen. Smarrigt! Efter maten tittade vi lite TV och sen på filmen Sweeney Todd som vi hade hyrt. Den var helt okej. =) Han spelar bra Johnny Depp. Efter filmen tjötade vi lite sen gick vi och la oss. Då var väl klockan typ 01 nåt...Men vi somnade inte utan vi låg och snackade till klockan var typ 03! Hehe...Men trevligt var det...;P Ni skulle bara veta vad vi snackade om! Hehehe...




Måndag:

Då var det dags att åka hem. Skulle med tåget som gick 13.14 men när vi kom till stationen såg vi att det var en ny tid på den 13.20. Tåget jag skulle byta till sen i Alvesta skulle gå 10 minuter efter att ja kommit fram men jag tänkte att det hinner jag ändå. Då har jag ca 5 minuter på mig att byta. Väl sittandes på tåget (som skulle vart X2000 men de var något annat ruttet tåg istället), ropar de i högtalarna att de har nåt tekniskt fel men att de jobbar på det. Klockan blir 13.20 men vi har inte åkt! Klockan blir 13.30 fortfarande står vi stilla! Sen blir klockan 13.40 och de säger i högtalaren att de som ska till Växjö eller Alvesta kan ta tåget på spår 6 som är ett Öresundståg. Så det var bara att hoppa av och springa till det tåget.


Det tåget åkte 13.48 så jag insåg att jag missar mitt tåg i Alvesta. På tåget frågade jag konduktören vad jag skulle göra och hon sa att det går nog ett tåg 15-20 min efter att vi kommit fram. Efter en stund går en annan konduktör förbi och kollar på biljetterna och jag frågar och då sa hon att jag skulle gå in på stationen och se om jag kan boka om biljetten så jag får en plats sen. Väl framme i Alvesta går jag in på stationen och säger att mitt tåg är väldigt sent! Hon säger då att jag ska åka till Värnamo och sen därifrån får jag åka taxi till Borås! =P Det visade sig att 3 andra skulle också till Borås så vi 4 åkte taxi sen till Borås. Chauffören var hur go och snäll som helst. För egentligen får han bara köra till stationen men han körde oss alla dit vi ville! =) Snacka om snäll! Så till slut kom jag hem...men bara 1½ timma för sent!


Så där är min helg, rätt mycket hann man med ändå! ;D


Xoxo you know that you love me- Sessan!


en sväng på akuten

Nu sitter jag här i mörkret i min ensam het.. åne.. så illa är det inte.. bredvid mig har jag en gnisslande Markus och i vardagsrummet en ylande mamma.. det var för övrigt hon som jag var på akuten med idag. Hon ylade av smärta här igår och jag kände att nu får det fan vara nock, så jag ringde jourläkarcentralen och vi fick en tid nu i eftermiddags. Väl där konstaterade läkaren att det sannolikt är ett diskbråck. Tänk om min kära mor hade sökt för smärtorna tidigare så kanske hon sluppit alla sömnlösa nätter och stela kropp. Men ni vet hur envisa mamma brukar vara.. eller är inte era mammor såna? Iaf.. hon fick antiinflammatorisk medicin + ett morfinliknande preparat. Vi får verkligen hoppas detta hjälper annars får hon i värsta fall opereras. Aja jag håller alla tummar och lilltår på att det går bra =)

Jag försöker sysselsätta mig bäst jag kan och för att hålla mig vaken, ska ju gå på och jobba natt imorgon igen och då måste jag vända tbx dygnet lite igen. Känns som om min dygnsrytm är helt åt helvete =P Haha känns inte ens som om jag har någon ordentlig =P

Tack alla goa människor som var med på middagen igår på Stäket, var väldigt trevligt!! Får vi göra om och testa deras fondue =)

Kram på er, Emma

Yabbadabbadoo

Vi fick lägenheten =D Är så jävla glad!! Dock från 1 jan så det blir två dubbla hyror men det får funka.. vi måste ju ha en lägenhet och med denna sparar vi massor med pengar i längden eftersom elen ingår och att vi slipper pendlingskostnaden som blivit om vi flyttat utanför Lund. Sen känns det mindre kul med en pittbullterrier som granne men det kan man oxå överleva.. man måste ju inte umgås med sina grannar bara för att man bor i samma hus.. eller hur?
Ne det känns jätteskönt med lägenheten =) så nu blir det dags att rensa ut och börja packa flyttlådor.. det som är positivt när man får dubbelhyror är ju att man kan flytta lugnt och att man kan grovstäda när hela lägenheten är tömd.

Idag var jag som sagt på dejt med underbara Tess, var verkligen kul.. Först gick vi ärenden och köpte julklappar och någon födelsedagspresent blev det oxå =) Efter det blev det toast på Mikai, jag hade aldrig varit där så det var kul.. var en mysig liten restaurang.. kommer definitivt att gå dit igen. Sen kom höjdpunkten, bio.. Twilight.. den var hur bra som helst.. kommer lätt köpa den när den kommer ut på dvd, handlingen var bra och att huvudpersonen var grymt sexig gör ju inte filmen sämre ;) Får ni chans att se den så gör det..

Nu ska jag snart gå och lägga mig så man hinner med allt man ska göra imorgon innan familjerna kommer.

Kram Emma

Händer en del

Var på visning i förmiddags här i Lund, lägenheten var helt ok och om man jämför med den lägenheten i Höör så var detta jättefint =) Lämnade in en intresseanmälan så får vi se vad som händer.. skulle bli väldigt billigt för oss att bo där för elen och allt ingick i hyran. Hade varit perfekt!!

Ja vad har mer hänt den senaste veckan?

Pappa med familj var här i helgen för er som missat det, var verkligen kul att träffa alla. Och för första gången på väldigt länge kände jag mig som en i familjen och Markus kände likadant. Vi åt gott, spelade Wii och snackade =)

Är oj det nya ursäkta? Jag har blivit påkörd av två barnvagnar de senaste dagarna och bägge mammorna har bara sagt Oj och inget annat. Man börjar ju fundera på vart artigheten i detta landet försvunnit? =P

Imorgon ska jag på date med Tess, det ska bli kul.. vi ska äta tillsammans och sen gå på bio =) Twilight ska vi se.. hoppas den är bra =)

Ne nu ska jag lägga mig och slöa framför tvn.. vi hörs gott folk! Kram Emma

RSS 2.0