Killar, killar, killar....

Känns som att jag bara har killar att skriva om! Men det är ju iofs aldrig fel hehe....=P Idag när jag och Jossan åkte till dansen så åkte vi igenom en rondell. Från högersidan väntade en brandbil på att få åka in i rondellen och när jag åkte förbi dem så fick jag ögonkontakt med föraren! Han var inte lite snygg eller så! Brandmännen i Borås är annars inte så snygga och så är de rätt gamla men tror nog att de har gått i pension och så har vi fått in lite yngre och det gillar vi! Iallafall så åkte de åt samma håll som vi skulle. Vid rödjluset så hamnade de brevid oss och Jossan tittade in hos dem och jag undrade vad hon höll på med. Hon sa att han vinkade och jag tittade och han log och vinkade! Heheh...=P Men han var inte så snygg...han som körde va mycket snyggare men men de gör inget. Kom på att en gång när vi va ute och gick så kom det brandbilar ner till Ryda (en fotbollsplan nere i skogen), där dem brukar träna lite fotboll...och det var just en torsdag och de kom från de hållet så de har säkert varit och tränat då vi mötte dem. Jag och Jossan har bestämt att vi ska gå dit nån torsdag och spana om dem är där...hehe =P

En annan tråkig sak är att jag börjar bli förkyld!!! NEEEEJ! Orkar inte igen! Kan inte och jag har ingen tid med det nu! Ska ju ut nu på måndag me! Ja ja, vi får se hur det blir får försöka kurera mig. =/

//Kramar från en irriterad och lessen Kattis

Justin Chambers!

Han är med i serien Gray´s anatomy. En riktigt bra serie och lite rolig. Just dagens avsnitt är roligt! Killarna är ute och fiskar men det blir inte som de hade tänkt sig. Hehe..Justin Chambers eller Dr. Alex Karev som han heter i serien och T.R. Knight eller George O'Malley, bråkar. De slåss ute i skogen och råkar slå till en annan kille som ramlar på en sten och måste sy i huvudet! Lyckad fisketur säger ja bara! =P Hehe...När första säsongen gick så tittade jag inte på det. Tyckte inte det verkade bra. Men sen gick det i repriser och då tittade jag på det och insåg att det var riktigt bra så nu är jag fast som många andra är. Usch, jag och mina serier!

image25
Dr. Alex Karev (Justin Chambers) en heting ;P 

Idag har det för övrigt varit en bra dag. Trivs bra på förskolan men känner fortfarande lite ångest över vad jag måste göra! Så i helgen ska jag försöka komma på lite aktiviteter som jag kan göra med barnen och komma på vad för observationer jag ska göra med. Har iallafall valt två barn som jag vill observera så det ska nog bli bra. Efter praktiken åkte jag och körde ett pass. Fy vad det var jobbigt idag! Mycket hopp så jag fick mjölksyra i benen, får se om jag får någon träningsvärk imorgon.

Tack för mig så ses vi...

//Spralliga kramar från Kattisen


Brandman...

Nu har jag praktik i 5 veckor, skönt men samtidigt har jag lite ångest för det är så mycket vi ska göra under tiden! =( Idag har jag, min handledare och 5 barn varit på en annan förskola. För det skulle komma en brandman och prata om hur farligt det är att leka med eld och vart man ska ringa om det börjar brinna. Vi har inte sådär jätteunga brandmän i Borås så jag tänkte inte så mycket på det. Men när han kom in där så va de inget fel på han! ;P Hehe...han var nog inte så gammal heller, såg rätt ung ut och ingen ring på fingret heller....Blå ögon hade han och klart man spana lite på hans kropp hehe...;P Ja, jag vet att jag är en killtjusare men vadårå? Det är väl inget fel på de heller! Titta får man alltid göra....

Efter "jobbet" så cyklade jag till träningen. Jag och Gerda träna styrke idag, men gud vad jag var trött! Först efter praktiken och sen cykla ner. En rolig sak som hände på gymmet var när Gerda satt på en maskin och skulle ändra stolen lite. Vad hon inte visste var att man inte skulle sitta på den när man ändrar den, så när hon drar i spaken så åker hon ända ner till slutläget! Haha..det såg roligt ut hon bara försvann ner! Hahaha...Träffade Lukas på gymmet också, han såg förvånad ut när han såg mig...Tittade på mig uppifrån och ner som att vad har du på dig. Hehe... Efter träningen var det bara att cykla hem och kan säga att jag var heeelt slut när jag kom hem! Var skönt att duscha! Nu sitter jag här vid datan och tittar på lite TV. Desperat housewifes är det nu, är riktigt bra! =) Orkar inte skriva mer är för trött för det men fick ner rätt mycket ändå.

//Seg, trött Katta

image24
Brinner de nånstans? ;P


Full av sågspån...

*Host, host* Ja det är vad man gjorde idag! Jag, pappa och Djoni körde med syrran och hennes dotter hem till dem för att se på deras nya hus. Det var fint deras nya hus. =) Har tagit lite bilder som jag lägger in sen så ni får se. På övervåningen har dem inte gjort klart nåt, det låg en massa brädor och en massa sågspån! Sånt där fint, det ser mer ut som sand. Jag och syrran stod där uppe och sopade upp det och det ryker ju inte lite så vi hosta en del! =P Hehe...

Vi grillade även hos syrran, vi satt ute och åt och det var jättemysigt. =) Ja sen har jag inte gjort så mycket mer idag.
Kan berätta att jag var och shoppade med syrran och hennes dotter igår. När jag säger att jag ska shoppa så hittar jag typ aldrig någont! Men igår hitta jag faktiskt kläder! =D Köpte kläder för över 700 spänn + skor. =P Hehe...Pappa blev inte så glad över att jag köpt skor. Han klagar och säger att jag redan har så många skor att jag kan öppna en affär...men han vet väl hur tjejer och skor är, för vem vet inte de eller?? =P

Nu är jag trött efter allt städande idag, både hemma och sen hos syrran. Sen blir man väckt av syrrans unge runt halv 8 på morronen för att hon vill spela data! USCH! =P Funderar på att se en film men vet inte vilken....Ingen bra som går på TV heller så...Jaja, jag kommer väl på någon. Nu orkar jag inte skriva mer. Vi höres.

//Trötta kramar från Kattisen

Ps. Här kommer lite bilder på syrans hus. =) Ds.

image20
Huset framifrån

image21
Husets ena sida

image22
Köket

image23
Hihi...Jag och syrrans hund Jessi

Dam he´s hot! ;P

Jag fattar inte hur man kan va så jävla het!! Hans kropp är helt underbar och hans blick! Den är inte att leka med....Ja om ni inte fattar vem jag talar om så är det Wentworth Miller jag talar om. Hehe...;P Prison Break som han är med i är den bästa serien som visats någonsin på TV! Det jobbiga är bara att den slutar alltid när det är som spännande och så måste man vänta en hel vecka till nästa avsnitt! Nästa vecka är det sista för säsongen! Hur, hur HUR ska jag klara mig!!! =P Jaja, jag överlever som vanligt...hehe....

Djoni ser så söt ut när han ligger och sover i soffan, en riktigt liten boll ser han ut som hihi. Älskar honom så himla mycket och han gör så att man blir glad varje gång man kommer hem. =)

Idag har jag för övrigt varit i skolan, inte lång stund. Sen gick jag, Anna och Bea till Max och åt mat. Det var riktigt gott! Sen gick vi till knalle och kikade lite men som vanligt hittade jag ingenting. =P Annars har jag inte gjort så mycket mer idag, jo vart och dansat också och nu sitter jag här, så inte så mycket att berätta...

Tack och hej!

//Katta den fundersamma....


JIPPIII!!

Jag är så glad! Jag klarade min omtenta! =D Trodde verkligen inte jag skulle klara den för det kändes inte alls bra när jag väl satt där och skrev. Men tydligen så räckte det, fick precis 15 som man var tvungen att ha för att bli godkänd! Skönt nu slipper jag tänka nåt mer på den!

Idag har jag städat, tvättat och pluggat. Skönt att bara ta det lugnt en helg. Kände att jag behövde det efter att ha varit ute 5 helger i rad nu! =P Hehe....Fint väder har det varit idag också, riktigt sommarväder! =) Vet inte vad jag ska skriva mer...har inte så mycket att berätta...ska fortsätta att titta på filmen 2 fast and 2 furious, den är bra. Snabba bilar och snygga killar! ;P Hehe...

Jo måste ju säga att det är kul att Emma har skaffat sig en ny liten "bebis". =) Är glad för deras skull. Lycka till med lilla Smulan och du vet att jag älskar dig oxå!

//Flumiga Katta

image19
Djoni älskar att sola! =P

Smulan..

..välkommen hem lilla Smulan! =) Igår var vi och hämtade hem Smulan som hon kommit att heta. Hon är så söt och fin.. och liten.. hon är rädd och osäker men det är ju för att hon är van vid att ha alla systrarna omkring sig och nu är hon själv i en helt ny bur. Men det kommer nog bli bra bara vi är lite försiktiga och avvaktande nu i början..

Igår var Linda och Johnny här, det var trevligt =) Vi åt lite mat och sen satt vi och drack och snackade. Synd att ni andra inte kunde komma.. men det är sånt man får räkna med när man gör spontanfester.

Obladioblada sitter Katta och sjunger nu.. söt hon är, älskar henne så mycket!! =)

Under pennan //Emma

käpp i hjulet

Känner mig som en käpp i hjulet som inte passar in där. Men på något sätt får man försöka få det att passa in så att det går lättare att cykla.. eller hur ska man göra? Bara dra ur den eller anpassa sig?

Nåja idag var jag på linslektion, var inte så jobbigt men ögonen svider.. men kände att jag var tvungen att skriva av mig.. vet inte vart denna blogg leder..
just det, linserna var jag ju på.. det gick väl rätt bra att sätta in dem men när jag väl var hemma och skulle ta ur dem så var det lite jobbigare.. =P Men det kommer nog bli bra till slut.. får vi hoppas iaf =)

Ne om man borde plugga lite men det är jobbigt för ibland får jag dimsyn och allt blir suddigt.. =P Detta får vara allt för idag!

//Bloggskrivningen gjordes av Emma

Inga vårkänslor....

Ne man kan inte säga att man direkt får några vårkänslor när vädret är såhär konstigt! Menar det snöade, SNÖADE! i helgen....inte klokt!! Inte konstigt att man känner sig nere när vädret är som det är....Skit i det nu.

Har ju glömt att berätta en rolig sak som jag och Anna var med om när vi var och shoppade lite. Anna hittade en jättesnygg hatt och provade den. En liten flicka satt i en vagn och såg Anna med hatten och säger "COOOLT!" haha...jag och Anna blev helt paffa över att hon sa så och började fnittra lite. Såååå söt unge och säga så! Hehe...ja, man ser vad barnen tar efter...hehe...så passa er för vad ni säger! ;P

Har varit ledig länge nu och det har varit skönt..iofs har haft att göra ändå med skolan men inte lika farligt som det vart innan. Påskafton var jag ute men det var inte kul. Var tillome underklädesvisning men nee de va inte kul. Jag som inte kunde komma i feststämning helt enkelt.

Syrran var här med sin familj i söndags till måndag. Det var roligt att få träffa dem lite. =) Jag och syrran sjöng karaoke som hon hade med sig. =P Gud vad jag är bäst på Lena PHs låt...eller inte..=P hehe..Men jag slår syrran iallafall. ;P

Jahapp..har inget mer att berätta...inget som händer på kärleksfronten heller direkt. Känns la sådär, för vill gärna ha en kille nu. Men jag får väl nöja mig med att spana på alla killar man inte kan få....

Tack och adjö!

//Kattisen

ny krabat..

Idag fick jag svar från uppfödaren att vi fick den choklad sköldpaddsfärgade =) Wieeee.. Jag är så glad, kommer ju aldrig kunna somna nu.. fick ett namntips av Katta nyss, Molly.. det är sött.. Vi får hämta henne nästa helg och jag längtar som en toking..

image17
Såhär såg den lilla ut när hon var endast 2 veckor gammal och nu är hon fyra veckor. Söting va? =)

vad har mer hänt idag? Vi mötte upp Daniel vid stationen för en dag på stan.. sen mötte vi upp Linda och Annika.. hade det trevligt.. köpte en munkjacka och en jättefin kofta =)

Jag inser mer och mer hur mycket jag älskar Markus, det är han jag vill leva mitt liv med. Det känns verkligen rätt!!

kramar till er alla från en överlycklig Emma

JAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

YES! BHC (borås hockey), går upp i allsvenskan!!!! Men det var nära att de inte skulle gå upp! Vi var på 4e plats i tabellen. För att komma två var vi tvugna att vinna matchen idag och Piteå som låg sist i tabellen att de vann över 2an i tabellen....Så det såg inte så lovande ut tänkte jag! Men gud så fel man kan ha! =D Ptieå vann med 3-2 mot Väsby, och vi vann med 8-3! Så ja, vi gick upp i allsvenskan!! Äntligen! Det har dem förtjänat verkligen!! =D Grattis, grattis, grattis!! =D

För övrigt så är min bror här...inte så kul för det enda han gör är att klaga! Så har han magsjuka med, eller han har bara diaree nu men ändå, bättre om han hade vart hemma istället för att komma hit och smitta mig! Han hade varit och handlat lite cola och kex mot magen....jag sa att jag har tabletter mot diaree om du vill ha? Men han bara snäste nej jag vill inte ha några jävla tabletter! Förlåt så jävla mycket, är inte mitt fel att du är sjuk! Tänkte sagt att du behöver inte va otrevlig för det men orkade inte....*suck* Har inte så jättebra relation med honom, iofs skiter i det...Orka försöka med en person som är ego och tror han är bäst och vet allt!

Orkar inte skriva mer....Grattis BHC än en gång! =)

//Glad Katta

En god gärning :)

Ja det är vad jag har gjort idag. När jag skulle ut med hunden gick det en gammal tant förbi och hon frågade mig om jag kunde hjälpa henne att bära hem hennes kasse för den var så tung. Självklart gjorde jag det. Hon frågade om jag ville ha någonting för det men klart jag inte ville det. En söt liten tant. Hehe...

Har bara tagit det lugnt idag, försöker att bli frisk. Har läst lite ur en bok som måste läsas ut. Har vart och dansat lite, fast dansade inte så mycket för jag ville inte anstränga mig. När jag kom hem gick jag en promenad med hunden och Lena.

Nu ska jag fortsätta att äta mina mackor och dricka min varma oboy så hörs vi säkert imorgon om jag har tid...ska på hockey och brorsan kommer hit.

//Hes Katta


Ladies Night!

Japps...det var vad jag var på igår! Ladies Night på Harrys. För er tjejer som inte var där kan jag säga att ni missade allt nåt! ;P 4 snygga sexiga killar som dansade och strippade! Vilka kroppar! Man var ju bara tvungen att tafsa lite...dem får faktiskt skylla sig själva när dem går så nära oss tjejer. Hehe...;P Jag var ute med Bea och Erica. Riktigt skoj hade vi och vi får göra om det tjejer! :)

image15 image16
Visst är dem snygga?! ;P

Jahapp...idag söndag gick jag upp 9! Men jag var så kissenödig och lite hungrig så jag kunde bara inte ligga kvar. Pappa blev lite chockad när han såg att jag var uppe. :P Gick till Lena för hennes mobil va avstängd men det visade sig att den inte alls var det utan den krånglar. Lena och jag åkte ner till Knalle för hon skulle lämna in sin telefon för att det är så mycket fel på den. Efter det drog vi hem till Lena för hon skulle tvätta. Efter det lagade vi lite mat och tjötade. Alltid lika trevligt att vara med Lena.

Jag är förkyld igen...:( Orka vara det när det är varmt ute, man svettas ju inte mindre för det! Men, men hoppas det blir bättre. Ne orkar inte skriva mer nu.

Godnatt från en snorig Kattis :P

myskväll

Igår var jag och Markus hos Malin på kvällen och åt pizza och bara umgicks med henne och hennes söta små barn Anton och Wictor(är det rättstavat?). Anton somnade i min famn, åh va det var mysigt med nappljud och djupa andetag =)

Var skittrött när jag kom hem, somnade direkt när jag la mig..

Idag ska vi städa.. och så blir det nog en stund på balkongen =) Får smörja mig idag för jag brände mig igår när jag satt där så nu har jag j**la soleksem =P

Hoppas Katta hade en kul utekväll igår!! =) Det är hon värd.. syster yster!! <3

//Emma

RSS 2.0