Alltid skoj när man kan hjälpa till!

Idag har jag lunchat och gått runt lite på stan med min Twin. Vi var och åt på Campino som har den godaste kebabtallriken i Borås enligt mig och många andra! =)


Vi drog till Kicks där jag visade Twin den godaste killparfymen som finns! George Armani Acqua DI Gio heter den. Är såååå god att man blir kär ju! =P Hehe..så om ni killar vill veta hur ni ska få en tjej på fall så använd den parfymen! =P Kan ju kanske hjälpa lite i alla fall?


Fick även vara smakråd åt två killar som stod och skulle välja parfym. Så frågade han mig vilken jag tyckte var godast. Tyvärr kommer jag inte ihåg va den hette men kommer ihåg flaskan på den ena och den var vit rätt bred. Den var godast så kanske därför jag kommer ihåg den hehe..Den andra var också rätt bred men lite mer åt röda hållet. Hoppas att han lyssnade på min och Twins råd och köpte den vi tyckte var godast hehe..


Har tenta i kost nästa vecka, så jag sitter och försöker plugga lite på den, vilket är väldigt tråkigt och jag har ingen motivation! =( Sen är jag sur för jag har inga kläder att ha på mig när jag ska på fest och ut i helgen! Säg inte att jag har en massa kläder i min garderob för det vet jag att många tycker. Visst jag kanske har en del kläder men inga partykläder så det så!


Nepp, nu har jag inte tid mer er längre! Men NI kan ju alltid skriva vilken eran favoritparfym är på det motsatta könet eller er egna favoritdoft NI brukar använda. =)




Xoxo you know that you love me...

(sessan)


Facebook = konstigt fenomen

Efter att inatt fått reda på att min kusin Marie ska ha ytterligare en liten söting genom Facebook så ska man kanske tänka på vad man skriver där =P Ringde min kära kusin direkt på morgonen och skällde på henne ;) Sånt där måste man ju få veta på andra sätt än genom Facebook.. Men förlåter henne för denna gång ;) hihi Är så glad för deras skull, ser fram emot sommaren när den lill* kommer =) Saknar Amanda så mycket, få krama den lilla gullungen.


Älskar dig Amanda!

Natten som var jobbade jag, så himla dryg natt.. var knappt ingenting att göra. Visst är det skönt för på natten ska man inte göra så mycket men ändå.. natten blir så lång av att bara sitta.

Idag fick jag mitt första paket från en Traderaauktion, spännande =) och det gick bra allt. Tradera är kul och bra.. Sen fick jag även paket från pappas fru Anna. Dem hade ett duschdraperi hemma som dem inte behövde så det fick vi =) Var ganska coolt.. får bara köpa såna där ringar så man kan hänga upp det oxå.

Imorgon ska jag till Tesstösen, en underbart god och mysig vän som jag lärt känna det senaste halvåret. Vi började snacka för att som hon uttrycker det, att jag är ohämmad i sociala sammanhang. Vilket jag inte riktigt håller med om men hon håller fast vid sin sak så får väl lita på henne då. Är så tacksam att jag får lära känna dig vännen!

Kram Emma

Emma is back

Nu är jag tbx här och ska försöka hålla mig här.. några dagar i veckan iaf ;)

Jaha vilken ände ska man börja? *suck* Ni får fråga vad ni vill veta om vad som hänt det senaste ;)

Men det allra senaste är att först har min kära mor varit här i veckan, åkte hem i förmiddags och det kom genast nytt besök i form av älskade pappa, Anna och minstingen Sebbe. Är så kul att helt plötsligt ha en stor familj, för det känns som om det är familj helt plötsligt. Innan när någon frågade mig om min familj så kändes det som om det bara var mamma eftersom jag inte hade kontakt med pappa men om någon frågade mig nu så skulle jag svara mamma och pappa med familj =) Fick jättefina lampor av dem till sängborden och en stor härlig presentkorg med kex, ost osv i =) Mums!!

Som de flesta av er vet så har vi nu flyttat till ett "trevligt" område.. Vi trivs mer och mer här och känner oss mer trygga nu än vi gjorde första veckan. Och man börjar vänja sig vid alla konstiga ljud och gasar med bilarna utanför.. men det är sånt man får leva med. Ska inte gå in på vad det är för grannar.. Men vi har fått ett litet ofrivilligt husdjur, en husmus =P Förra veckan så tog vi ut en, eller rättare sagt Markus gjorde det för den slet sig från fällan. Och sen fick vi en sk musskrämmare som sänder ut ultraljudsvågor som tydligen ska skrämma iväg gnagare. Men häromnatten så hade mamma hört något som lät som en mus och så hittade vi papper och en musbajs på köksgolvet. Upp med fällor igen (förlåt Tess).. men den jäkeln driver med oss.. när Markus kollade fällan om han hade ätit ur den så visade det sig att  musen hittat ost någonstans och stoppat in i fällan.. så han har gjort det till sitt förråd =P Ja det är sant.. vi skämtar inte med dig =) haha

Visste ni att min kära älskling ska fylla mig med p-piller i 100 år? =P Det var hans ultimatum till min mor när hon tjatade om barnbarn häromdagen. Det ni..

Jag får inte ordning på mina bilder som ska över från mobilen till datorn så bilder dyker upp vid senare tillfälle ;) Någon som har Samsung och haft problem med att bilderna blir skrivskyddade och inte går att redigera på datorn eller skicka till någon? Behöver hjälp!!

Nu ska jag sluta här innan jag tråkar ut er alla =)

Kram Emma

Opp me henderna…

Bea hittade en liten liten pistol i skolan och den gick hon runt med och sa "Opp med hendena..." Hahaha...Gud vad man skratta åt det! Vi gick sen på stan och skojade om att hon skulle göra så mot busschauffören om han åkte ifrån henne. Sen fick hon gömma den när polisen åkte förbi. =P


Snacka om att man har låg humor! Haha..men vadå vi måste ju ha barnasinnet kvar vi som ska jobba med förskolebarn. =) Är så glad att jag hamnat i samma grupp som B och A. Men tyvärr fick jag inte komma med Inka, för vi fick inte vara för många förskollärare i samma grupp. Men vi kommer ändå ses ofta. =) Så man kanske överlever denna kurs trots allt!


Usch, att man ska va så seg! Vi är inte vana vid föreläsningar efter att för det mesta haft idrott på schemat! Gud vad jag saknar klassen! =( Vill ha tillbaka den! Hoppas verkligen att det blir en fest snart igen! =) Skulle va riktigt skojsigt!


Ne nu ska jag försöka mig på att få tag på Lena igen, så jag vet om vi ska på hockey eller inte...


Xoxo (Sessan)


Vill inte...

Usch, jag känner verkligen inte för att börja läsa AUO3 och speciellt inte denna kursen LYR...Känns som att det mesta kommer vara för lärarna som vanligt när vi läser AUO! Sen vilket jävla tjafs det blev över studiegrupperna! En del tyckte vi skulle få välja själva för många samåker. Men lärarna tyckte det skulle bli för komplicerat att göra grupperna efter vart vi bor. Men vadå? Det verkade inte så svårt när vi läste DV kursen...Usch, ne inkompetenta lärare säger jag bara! =P


I övrigt hade jag en mysig dag igår på kvällen. =) Fick besök av M och vi tittade på film och hade det mysigt. Vi var duktiga och la oss 00. men vi sa inte god natt förrän 05 nåt hehe. =P Fast lite sömn fick vi nog. Är inte lika seg som förra gången då det kändes som att jag inte fick någon sömn alls. Men vad gör lite sömn när man hade det mysigt! =)


Ska snart iväg och träna med B och hennes M. Ska bli skönt att få röra lite på sig, eller det blir snarare att pumpa lite muskler hehe. Sen blir de att återgå till ångesten över kursen...=( blä!


Xoxo you know that you love me ;P

(Sessan)


Mysig dag =)

Idag har man haft en mysig dag. Först var jag i skolan och träffade Gerda och Inka. De har utställning i sin kurs bild. Så jag drog dit och tjötade lite med dem innan jag skulle träffa Erica. Jag och Erica skulle luncha ihop. Vi drog till Böffhouse och det var väldigt trevligt och rätt okej mat. =)


Sen drog jag hem i några timmar, skrev klart kosttentan som jag ska öva på någon dag...=P Sen ringde Grodan (Lenas nya smeknamn enligt mig och Josselini), och sa att hon var nere i stan så jag och Josselini (Jossans nya smeknamn enligt mig) ner och fikade på Café Bakgården. Vääääldigt mysigt och trevligt var det! Ganska intressanta samtalsämnen vi kom in på kan jag tala om...hehe...;P Ni ska bara veta vad vi pratade om....But you will never know...;) Hehe...Vi satt där i två timmar. Det måste vi göra om tjejer eller vad säger ni? =)


Ska slappa lite och få upp värmen i fötterna igen efter att ha gått en runda på stan...Det var heeeeldött! Trist att bo i Borås när det är en vardag och kväll och man är i stan! Ingen rörelse alls! Usch!


Xoxo I know that you love me..;P
(Sessan)


Tips?

YES! Rutan för besökare har försvunnit! Nu får det vara som det är! =P För jag fattar inte hur man får den rutan att hamna i samma ruta där faktan om en själv står...Men jag känner ändå att bloggen är inte helt färdig. Finns fler saker som kan piffas till...Någon som har något förslag på vad man kan ändra?


Sitter för övrigt och skriver rent svaren till kosttentan, måste ju börja snart med den. Men har ingen ork men men, är bara den som är kvar och de flesta säger att den tentan var lättare än anatomin så det får vi väl hoppas på. Så nu ska jag fortsätta skriva på den så hörs vi kanske senare ikväll.


Xoxo från en Sessan med träningsvärk i magen!


Kommer ha såå ont....=P

Helt ledig idag och det har varit så skönt! Sov till ca 10 men hade kunnat sova längre om inte telefonen hade ringt! Men 10 räcker gott och väl. =) Sen, ja vad har man gjort idag...hm..inte sådär jättemycket, har kollat igenom vilka böcker jag har till nästa kurs och även kollat igenom böcker till Twin. Sen har jag försökt fixa till bloggen lite men det gick sådär...Försökte få bort rutan där besökare står men får inte bort den!!! =S Men den lila färgen i texten tycker jag blev snyggt? Eller vad tycker NI?


Sen har jag bara tagit det lugnt tills jag skulle åka och träna Ki med Twin på Friskis. Fy det var jobbigt men roligt! Fast jag vet EN eller TVÅ som kommer ha ont i armarna imorgon och jag kommer även ha ont i magen! Har redan ont i magen sen jag tränade dans igår, för vi körde lite styrka på dansen, men men jag gillar att ha träningsvärk så hehe...=P


Sitter för övrigt och tittar på Shear genius, ett program där olika frisörer tävlar om vem som är bäst. De får olika utmaningar och varje gång åker någon ut. Är riktigt skoj att se hur man klipper frisyrer och gör fina håruppsättningar. Det är verkligen en konst! Om man ändå kunde något sådant...Fast jag tycker inte att jag är helkass på de där med håruppsättningar. Fast är kass att göra håruppsättningar på mig själv men på andra e ja rätt okej. =) Ne nu ska jag fortsätta kolla. Men vi kanske hörs imorgon.


Xoxo I know you love me...;P (Sessan)


Stolt!

Yes! Äntligen! Har klarat min omtenta! =D Är såå glad och lättad! Jag slapp supa mig under bordet! Hehe..Nu har jag bara kosttentan kvar men den tar jag nog får vi hoppas...Sen får jag ju säga att jag är stolt över mig själv som har klarat av utbildningen hittills och sen även stolt över mig själv för att jag snart är nöjd med min kropp. =)


För övrigt kan jag säga att jag haft en mysig helg. =) Filmkväll och sovit två i en 90 säng hehe...Men allt går bara man vill! ;D Men mysigt var det!


Xoxo Sessan


ÄNTLIGEN!

Ja! Äntligen är jag klar med JÄVLA FUCKING HELVETES HEMTENTAN! =P Hehe...Så NU kanske man kan slappna av liiite innan man ska gå på att öva inför tentan i kost och hälsa...*suck* Sen börjar nya kursen...Jippi! NOT!

Det var allt för mig! Tack och adjö!

Xoxo Sessan med den rykande hjärnan...

Snurrar...

Ja det snurrar i huvudet...Idag har man i princip pluggat heeeela jävla dan! Okej, jag ljög, kanske inte direkt hela dan men i stort sett hela dan! Jag vet inte vad det är med mig men jag har verkligen ingen motivation! =( Ingen ork till att plugga men jag måste så...Jag kämpar. Har bara en bok kvar att läsa och svara på 4 frågor sen skiter jag i denna hemtenta! Det får va som det är! Då får jag komplettera sen.


Hade tänkt att ta mig ett litet gott bad med lite skum och levande ljus men ne det hann man inte heller! =P Får kanske göra det imorgon istället. Fast det äckliga med att ligga i badet är att man blir ett russin! Det är äckligt att ha russinfingrar! =P


Ne nu ska jag fortsätta titta lite på drömkåken sen försöka sova så man kan upp imon i tid och plugga innan man ska träffa gruppen i skolan.


Text, text, text...det är typ allt man sett idag! Hehe...orden bara snurrar i huvudet...


Medans andra har sovit, sovit, sovit..hehe

Xoxo Sessan


Tankespridd...

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förrut

                                       


RSS 2.0