FAN FAN FAN!!!!

ÅHHHHHHHHHHH va irriterad jag blir! När man nästan är färdig med inlägget så krånglar det och allt försvinner! Som om det inte räcker att det är en pissdag! Usch! =(

Det regnar idag och det gör inte dagen bättre! Allt känns bara piss idag! Även om jag har haft det lite roligt idag, har träffat Anna som jag inte sett på nästan 1 månad. Vi var i skolan och hämtade lite papper. Sen åkte hon hem och jag gick och klippte mig. Min frisör är så rolig vi tjötar alltid så mycket! =) Det är väl så det ska vara? Efter klippningen fick jag hoppa in som vikarie på min praktikplats, var bara 2,5 timma men alltid nåt.

Men nu sitter jag här hemma och allt känns bara piss! Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är men bara en massa tankar som snurrar i huvudet...Sen saknar jag en del personer...men vad ska man göra åt det när det är som det är...=(

Finne en jättebra låt som jag hörde hos syrran första gången i helgen. En tysk låt så man kanske inte fattar så mycket. Men den berör ändå, för de som sjunger har sån känsla när de sjunger att man får tårar i ögonen. Finns en video till och då kanske man förstår mer vad låten handlar om.

http://www.youtube.com/watch?v=ZJUj-N9HLG8 Där är länken till videon. =) Skriv gärna någon kommentar om vad du tyckte om låten/videon.

Här kommer en dikt som verkligen stämmer in ibland på hur det är...

Ikaros

När jag tänker tillbaka på min barndom
ser jag skräckbilder tydligast av allt.
Ja, dom gånger dom skrämde eller slog mej
är dom minnena som hårdast sitter fast.
För som barn tar man kärleken för given;
allting annat är mot ens natur.
I den stund man tar steget ut i livet
är man bara ett tillgivet djur.

Ändå står snart dom vuxna där och pekar
ut den riktning dom tycker man skall ta.
Alla drömmar dom själva har förvägrats
vill dom förverkliga genom sina barn.
Är man lydig belönas man och hyllas,
revolterar man mister man allt.
Ingen älskar ett barn som inte lyckas,
ingen älskar ett barn som är starkt.

Men vem besitter förmågan att veta
vad som ryms i en ny individ?
Och vem kan säj´ till nå´n annan hur lyckan ser ut,
vem kan säj´ vad nå´n annan vill bli?

Låt dina blommor slår rot där det finns jordmån,
låt dina växter få leva där dom trivs.
Lås inte in dina plantor i ett drivhus,
låt dom få slippa ett onaturligt liv.
Låt den du älskar få pröva sina vingar,
en dag så flyger din älskade rätt.
Vill du bli respekterad av din avbild
får du visa dina avbild respekt.

Björn Afzelius


Ne nu ska jag titta på TV.

Puss från en dyster Katta






Greyhound

Jahapp då var det söndag igen. Segt men man har ju sommarlov fast imorgon ska man hoppa in som vikarie på en förskola.

Jag hamnade hos Lena igår kväll, vi lagade tacos och tittade lite på tv. Hon tyckte jag kunde sova över så det gjorde jag. Imorses fick man höra att man har knäppt med fingrarna i sömnen! =P Hehehe...Men Lena hon är inte sämre hon! Hon har pratat och sagt "aj min axel!" hon har nämligen en muskelinflammation, så kan tänka mig att det gör rätt ont!

Efter frukosten åkte jag hem för pappa skulle ha bilen. Hoppade in i duschen och fixade mig lite. Lagade paj idag som faktiskt blev god! Hade i köttfärs, paprika, fetaos och oliver. Så smarrigt! Lena blev oxå bjuden på pajen. Efter att vi ätit åkte vi ut för att titta på kapplöpning med hundar. Lenas kompis har hundar som skulle tävla. Det var riktigt skoj att titta på och vi satsade även lite pengar. Spelade två gånger och vann en av dem. Men vann bara tillbaka pengarna jag satsade hehe...Men alltid nåt. =P Men trevligt var det iallafall! Två av deras hundar vann loppet! =D Skoj!

image51
här springer hundarna i full fart



Efter det åkte jag och Lena hem till mig för att gå ut och gå med hunden. Sen har vi inte gjort så mycket mer mest suttit och tittat på gamla musikvideos på youtube. Så kul och titta på de man brukade lyssna på när man 10-12 år. =) Många minnen kom tillbaka. Ibland önskar man att man var liten igen....allt var så mycket lättare då...Ne nu orkar jag inte skriva mer.

Puss & Kram

//Kattis

Lund/Malmö

I tisdags (5/6) åkte jag och mamma till Emma i Lund. Vi åkte rätt tidigt härifrån, åkte 7.45 så när vi kom fram i Lund fick vi en värmechock! =P Hehe..var som att komma utomlands!

Vi fick sitta i stan och vänta på att Emma skulle sluta skolan. Jag och Emmas kompis Magda gick lite på stan och tittade i affärer innan Emma kom dit. Vi åkte hem lämnade våra saker och sen gick vi och handlade lite mat.

De har varit full rulle hela tiden. Har vi inte varit i stan och tittat i affärer så har vi handlat mat. Fredan hade Emma avslutning med sin klass. Vi skulle träffas ute på nåt vandringsområde. Vi skulle gå 3 km. Det var varmt att gå men som tur var så var det skog vi gick i så det var skugga lite här och var. När vi hade gått de 3 km så satte vi oss vid ett bord och åt mat. Det var knytkalas så jag och Emma hade gjort kycklingsallad och bakat frallor med soltorkade tomater i. Det var god mat som bjöds, och kakor och jordgubbar fick vi med. Lyckades få en ful bränna för satt mot solen med ena axeln så den blev röd men inte den andra så mycket. =P Så får försöka fixa till det....

Sen när vi hade kommit hem åkte jag, Emma och mamma till Nova, (ett köpcentra). Där shoppade jag en klänning och en bikini. =)

På kvällen grillade vi..eller försökte. =P Vi kom ut lite sent, runt 21 började vi grilla. Vi hade en engångsgrill och skulle grilla en jättestor flintastek på den! Haha..kan säga att grillen gick sönder på ena sidan. Knappt att steken fick plats! Jag drack cider i ett plastglas och hade ställt det i gräset. Jag skulle precis dricka ur det när Emma säger "Vad är det där?" och pekar på mitt glas. Då är det myror som sitter på glaset! Jag börjar spotta och häller ut cidern. Sen känner jag att det sitter något vid tandköttet och pillar bort det med fingret. Jag tror att det är en brödsmula som fastnat och mamma skojar och säger att det är en myra. När jag får bort det och tittar vad det var så ser jag att det var en myra!! Jag börjar spotta igen och känner överallt i munnen om det är någon mer myra som hamnat där men som tur var så fanns det inga fler. =P Men gud vad vi garva åt det! Iallafall mamma och Emma. De skratta så de höll på att kissa på sig! =P Kul att man kan roa andra...Hehe...Grillningen blev ändå trevlig. =)

Lördan hade vi bestämt att vi skulle åka till Malmö för det var RixFmfestival. Det blev bara jag och Emma som åkte, mamma orkade inte för hon hade ont i höften så hon fick vara hemma. Vi kom fram i Malmö runt halv 2. Gud vad varmt det var där då! =P Hehe..fattar inte att man går ut och går på stan i den värmen! Jaja, måste ju få se Malmö me. Hehe...

I Malmö gick vi runt lite i affärerna och Emma handlade godis till Markus i en amerikansk affär. Hittade ett sånt där coolt klot eller vad man kallar det. Man ska vända på det uppochner och ställa en fråga, sen vända på det och läsa vad man får för svar. Men köpte inte det men är lite sur över att jag inte gjorde det... Runt 16 tiden kände jag att mitt blodsocker börja sjunka, så vi satte oss ner och jag drack lite vatten och åt ett päron.

Efter att ha snackat i över 2 år så har jag och en killkompis som heter Niklas utan c =P äntligen träffats! Han fick äta mat med mig och Emma. Det var trevligt tycker jag och hoppas att även han tyckte att det var det. Jag var lite orolig över att det skulle bli stelt eller bli tyst men jag tycker att konversationerna gick bra. =) Lite pinsamt när ett av mina ben flög ner på golvet, (jag åt revben). =P Efter maten skulle jag och Emma dra till torget för att se och lyssna på rixfmfestivalen och Nicke skulle till någon kompis för att spela poker.

Festivalen var trevlig. Inga direkta wow artister förutom Ola då..=P Hehe inte för att jag såg så mycket men fick iallafall en liten skymt av honom. De andra artisterna var BWO, Sonja, Måns, Helena Paparitzo, Maria Lindberg..tror det var alla kommer inte på någon mer iallafall. Efter festivalen åkte vi hem till Lund igen.

Söndagen gjorde vi inte så mycket tog det bara lugnt och packade, hjälpte Emma lite med packningen för hon skulle åka till Markus i Kiruna på måndagen. Vårat första tåg vi åkte från Lund till Alvesta var hemsk! Ingen AC alls och man kunde bara öppna 2 fönster! Ni kan tänka er hur varmt det blir på ett tåg med mycket folk när solen steker ute! Ja var nog inte torr någonstans! Som tur var så var det ett nytt tåg vi fick åka med sen från Alvesta till Borås. Så skönt att sitta på det! Men lite jobbigt för vi fick platser på en tyst avdelning. Det var för tyst! =P Hehe...hade nog inte kunnat vara tyst om jag hade fått sitta med mamma. Vi fick inte platser jämte varandra. Utan jag satt bakom henne. Satt bredvid en gubbe som bara stirra på mig när jag sa att det var min plats, för han hade sin väska och banan på min plats. Jaja, det var skönt att komma hem iallafall!

Nedan kommer lite bilder från Lund.

image48
jag på tåget ner

image49                                                                                         Det var Lund som kallades för cykelstad va? =P                                       


Tände ett ljus för mamma och ett för farmor i kyrkan vi va i på fredan

image43
Det är här Lunds universitetsstudenter står när de sjunger in våren, kommer inte ihåg va det heter

image46
Fin liten park vi gick igenom =)

image44
jag och Emma när vi grillade

image45
Stor köttbit på liten grill det kan gå illa..=P hehe

image47
jag på det varma tåget hem...blää!

har haft det trevligt med mycket skratt! =P Hehe...Men som man alltid säger "Borta bra men hemma bäst".

Pussar & kramar från en varm Katta

Partyfredag!

Fredag och ingen skola så skönt! Jag, Anna, Bea och Erica bestämde oss för att gå ut och parta lite på Harrys. Jag bokade bord för vi tyckte att vi kunde fira början på sommarlovet ordentligt med mat och party.

Stackars Anna hade skola idag för hon skulle göra en omtenta. Hoppas det gick bra för dig! När hon var färdig åkte jag och hämtade henne. Vi var tvugna att äta lite mat så vi drog till Max. Jag köpte en dip och det blev lite över och annas ketchup blev över oxå. Såklart skulle Anna leka lite med det. =P Tog kort på hennes fina konstverk. Hehe..Högsta bud säljes. ;P

image36
Gott eller inte...

Efter Max drog vi hem till mig för att fixa oss. Sen runt 6 tiden drog vi till Erica för att förfesta lite. Det är alltid lika trevligt att umgås med Erica, Bea och Anna...det blev en hel del skratt och flummiga kort på förfesten. =P Hehehe...

image37
My Babes ;) Hehe...

image40
Bea, jag & Anna, flummbild...;P

image38
På Harrys delade vi på Partykorg. Det är två kycklingklubbor, två revbenspjäll och pommes. Alltid lika gott. =)

Tyvärr var det inte så skoj på Harrys sen på nattklubben. =( Trist musik och lite folk...Men vi dansade lite men sen kände vi att det fick räcka för kvällen och drog hem rätt tidigt. 01.20 åkte vi hem. Men gud vad skönt det var att ta av sig skorna! Hade så ont i tårna! Men men tar man på sig såna skor får man skylla sig själv. Men i stora hela så var det en trevlig kväll, för sällskapet var det inget fel på. =)

Tack för en trevlig kväll även om det inte var det bästa på Harrys.

image39
Jag & Anna flummar som vanligt....

Puss o kram från flummiga Katta



Älmhult here I come

Idag ska jag åka till metropolen Älmhult för att sedan åka till storstaden Lönsboda imorgon *skrattar*
Jo men det är sant, ska dit imorgon på konfirmation.. Markus kusin är det som ska "välsignas".

Smulan ska vara hos sin farmor och farfar i några veckor nu, medan jag åker till Kiruna =) Hoppas hon kommer trivas och att hon inte bits!

image35
Här är min kära svärmor med sin "paraplydrink" =D
Till vänster ser ni svågern min..

Ska faktiskt bli skönt att komma hemifrån några dagar. Det blir så tråkigt i längden att laga mat osv ensam.

Jag ÄLSKAR min Markus så oerhört mycket, längtar tills vi träffas.. Ska jag ge dig en miljon pussar =P

En vis kvinna sa till mig "Att om skuggan finns så finns ljuset", och det stämmer väl? =) Man ska alltid försöka se ett ljus i allt i sitt liv. På något sätt ordnar sig allt till det bästa om man bara har hoppet med sig.

Kramar från poesiEmma =P

RSS 2.0