SOMMARLOOOV!!!!

YES! Nu är det sommarlov för min del!! Var sista dagen i skolan idag. Känns så skönt att få bara vara ledig och inte slippa plugga! Men känner mig lite tressad ändå på något sätt... Tänker hela tiden att det är något jag måste plugga fast jag inte har det. Men det blir nog bättre sen när jag väl inser att jag har lov. =)

När jag kom hem från skolan så åt jag lite mat och sen tog jag och hunden en promenad ner i skogen. Det är så fint så jag tog lite bilder idag igen som jag lagt in. =)

Är så seg nu... har ont i huvudet och det är nog för att det är kvavt ute. =( Uscha! Får se om det blir bättre senare...Ne nu ska jag gå och göra en sak...Vad det är det får du lista ut själv...hehehe...;P

Pussar o kramar från Princess Katta

image33


image34
Fint eller hur! =)

En rolig dikt

Här kommer en fin dikt som "mamma" har skrivit för några år sedan när hon gick på någon kurs...skratta och läs hehe..

"Jag talar gärna med folk
men jag blir aldrig en tolk
Jag har många vänner
vill gärna ha nya oxå som jag inte känner
Jag har lätt att umgås med andra
även när jag i skogen vandra
Tar gärna paus för att umgås
kanske för köttbullar med brun sås
Firar gärna när en uppgift är klar
nästa gång jag kanske till månen far
Arbetar ensam gör jag oxå gärna
men vill inte i luciatåget vara ensam tärna
Berättar historier, skriver och läser
gör jag inte när degen jäser
för jag kan inte baka
ens en liten kaka"

Man blir lite fundersam och undrar vad det är för kurser du går egentligen...=P hehe..

Pussar från en glad Katta

Va ett tag sen...

Ja det var ett tag sen man skrev nu. Men kan säga att jag har haft rätt mycket att göra! Har haft praktik i 5 veckor och sen en massa man måste göra under tiden man har praktik... Men jag är nu äntligen klar med min VFU portfolio! Gött det!! Återstår bara att se om lärarna på skolan blir nöjda!

Orka tjöta om skolan nu! Nu pratar vi om helgen som varit! =)

I fredags var min sista dag på förskolan lite trist för jag trivdes med personalen och barnen. Men jag har sagt att behöver de vikarie är det bara att ringa mig. Jag bakade en morotskaka som blev jättegod och barnen fick glass. =) Av personalen fick jag 4 små värmeljus som ser ut som chokladpraliner, så det är lite farligt att titta på dem för de ser väldigt goda ut. Hehe..de luktar lite choklad också. Fick även en mugg med en hund på, jättesöt! =D

image29

Värmeljusen
image30

Söta muggen

Efter praktiken gick jag och Lena en liten promenad med Djoni sen gjorde vi inte så mycket mer, pluggade lite me. =(

Lördags städade jag, dammsög och tvättade och pluggade. Senare ringde jag Lena och vi gick en liten promenad i skogen. Det är så fint i skogen med allt det gröna. =) Vi gick även förbi fotbollsplanen för att se om det fanns några hunkar att spana på hehe...=P Ja jag vet killtokiga Katta i farten igen... Det roliga är att Lena har blivit sån med... ska spana vart vi än går. Det sägs ju att man blir som man umgås och det ser ju ut att stämma. =P Hehe...

image31
Lena och Djoni på promenad
image32
Grönt och fint

Efter promenixen gick vi hem till Lena och gluttade TV när Erica messade och hade inget att göra. Jag föreslog att vi skulle ta en liten tur med bilen så det gjorde vi. Ett problem var att vi visste inte vart vi skulle åka! Ericas kille jobbar på Harrys i Kinna så vi drog dit. Han blev förvånad när han fick se oss. =P Han sa: "Vad fan gör ni här?!" =P hehe... vi bara ne vi hade inget att göra så vi tog en liten tur hehe..Där stod vi och tjötade lite med han sen åkte vi hem till Erica och satt och tjötade lite innan jag och Lena åkte hem.

Idag söndag har jag bara, bara, bara pluggat! =( Blää! men är ju som sagt klar med portfolion så det är ju skönt. Har även suttit och läst 2 engels häften, fattar inte så mö men måste ju läsas och försöka förstå. Får hoppas att nån i gruppen fattar mer och kan förklara för en!

Idag är det ju även mors dag. Tyvärr har jag inte min riktiga mamma kvar i mitt liv. Men vill ändå gratta henne på mors dag och säga att jag Älskar henne och saknar henne väldigt mycket! Men jag har en kompis mamma som är som en mamma för mig, hon finns där för mig när jag behöver prata och jag känner att jag kan prata med henne om allt! Tack för att du finns! Älskar dig det vet du! Hon har även en dotter som är som en syster för mig! Jag vet inte om jag skulle klara mig utan henne! Hon förstår mig och jag kan prata med henne om allt! Synd bara att vi inte bor så nära längre för jag saknar att bara kunna gå till henne när jag vill. Men snart ses vi ju. =) Ska bli så roligt att träffas och ha lite tjejkväll. =)

Ne nu får de vara nog skrivet för idag. Tack för mig!

Kram Katta

long time no see

ja det var längesen jag skrev här får jag påpekat för mig ofta.. så får väl ta till mig all kritik om dåligt skrivande =P

Sitter och skriver om något så intressant som höftfrakturer. Äldre kvinnor runt 80 år med benskörhet, så passa er tjejer för när ni blir äldre.. kan ni förebygga så gör det ;) Hehe

Då var biljetterna till Kiruna town beställda. Tågresan tar 22 timmar upp och 22 timmar hem men det var mycket billigare med tåg än med flyg, flyget kostade 2200 enkel resa och tåget kostar 1800 tur och retur.. och det är det värt för att få vara med min älskling 2 veckor =)

image27

Snart kommer Kattapatta och morsan ner och hälsar på, det ska bli trevligt hoppas jag! =) Malmö osv ska göras osäkert..

Andevärlden, vad tror ni om den? Skriv gärna och kommentera, tycker det är intressant att höra vad folk tycker om det. Är det rena rappakaljan eller är det så att folk kan se andar osv?

Nu ska jag återgå till mina höftfrakturer och lilla Anna som ligger på sjukhuset =P Vill även passa på att tacka tjejerna som var här igår för en trevlig kväll, det var mysigt =)


Kramar från en älskad Emma    

Grattis!

Idag fyller Tomas 21 år! Grattis! Hoppas du haft en bra födelsedag! =) Som du sa innan du är nära mig nu hehe..bara 1 år till så är du lika gammal som mig! =P Hehe...Tyvärr har du inte fått någon present av mig men vem vet du kanske kan få något en dag om du är riktigt snäll..;P

För övrigt har jag varit på praktik idag, hände inget speciellt utan som vanligt. Ok, kanske var extra kallt idag då! =P Efter praktiken åkte jag till Max för att äta med Anna som man inte träffat på ett tag. Alltid lika skoj att träffa henne. =) Synd bara att vi ses så sällan...=( Saknar de gamla tiderna ibland...men det blir ju så när vi har mycket att göra på var sitt håll. Efter att vi ätit oss mätta åkte vi hem till mig satt och tjötade lite och sen gick vi ut med hunden på en promenix. Vi tyckte vi skulle gå och hälsa på Gerkens så vi gick dit. En fin och mysig lägenhet dom har skaffat. =) Vi bestämde att vi skulle ses nästa vecka vi 3 och ha lite tjejkväll. =) Ska bli skoj, var längesen vi sågs alla 3 samtidigt!

Imon ska en tjejkompis på date...håller tummarna för henne att det ska gå bra! =) Men det tror jag att det gör så trevlig kille som han verkar vara så.

Ne nu ska ja fortsätta titta på kvalningen till melodifestivalen.

Pussar från lilla Kattisen


Var ett tag sen!

Har inte skrivit på länge nu och jag har lite saker att berätta så vi börjar...

Fredag: Tatuerade jag mig!! Kan ni fatta! JAG JAG JAG! =P Hehehe..har haft tiden bokad i över 1 månad och det är bara Lena och Camilla som vetat om det. Sorry alla ni andra om ni blev ledsna eller sårade över att jag inte sa nåt till er, speciellt Emma. Det blev min lilla prinsesskrona. =) Söt och sexig blev den! Det gjorde ont men inte så ont som jag trodde att det skulle göra, men det räckte! =P Pappa vet inget än och han får inget veta utan han får upptäcka den själv...vilket han kommer göra sen när jag har bikini...

Lena och jag hyrde en film efter att jag tatuerat mig, vi hyrde Step up, en film jag kan rekomendera om man gillar dans, killar och kärlek! =) Den var jättebra och killen var som vanligt snygg! =P hehe...

image26
Channing Tatum (från filmen Step up)

Lördag: Började dagen med att dammsuga och tvätta. Runt 4 tiden åkte jag och Lena tåget till Gbg. Väl framme gick vi till McDonalds och åt lite. =P Sen gick vi längst Avenyn och kikade lite. Nu kanske ni undrar vad gjorde dom i Gbg? Jo vi va och tittade på dansgruppen JEERK! Såååå jävla bra var dom! Ser dom gärna igen! ;) Riktigt bra och snygga me hehe...=P Efter det åkte vi hem, kom hem runt halv 1 på natten.

Söndag: Seg dag och trött var man med! Jag och Lena var ute och gick lite eller en ganska lång promenad. När vi kom hem till mig så höll Lena och Djoni på att somna i min datastol. =P Eller Djoni somna men Lena somnade nästan hehe...=P Tack för en rolig helg Lena, man har alltid skoj med dig! =)

Idag tisdag har jag inte så mycket att berätta...har varit på praktiken och sen hem och pluggat i typ 4 timmar!=( Sen är det säkert fel det man har skrivit som vanligt! Ne nu ska jag titta lite på Never been kissed.

Måste bara skriva några roliga kommentarer:

Spårvagnen vid Valand, Göteborg

Tjej 1 ~25: Om man bara någon gång skulle ta med en helt främmande kille hem och ha sex mitt på dagen.
Tjej 2 ~25: Ja, det skulle vara häftigt!
Kille ~22 (från sätet bakom): Hej! Markus.


***************************************************************
Sibylla City, Kalmar

Tjej ~20 står i kön för att beställa och pratar samtidigt i telefon, och samtalet verkar handla om en kille.
Tjejen: Kort sa du?? Vad bra! Mhmm? mmm? Men bara sug av honom sen då!
Alla i kön vänder sig om och börjar titta på henne.
Tjejen: Åååh, Guud vad pinsamt? Ja vi hörs sen! Hej då!
Tjejen (till folk): Alltså min lillasyster höll på att klippa min lillebror, och jag menade att hon skulle använda dammsugaren till att suga upp det avklippta håret på min lillebror och golvet.

****************************************************************
Puss & Kram från princess Katta ;)

Valborg

Igår var man då ute med Bea, Erica och Lena. Jag, Bea och Erica var först och tittade på kortegen, men den var inte så skoj som den brukar vara...det var bättre förr! =P Hehe...Efter det gick vi till Harrys för vi hade bokat bort. Där satt vi och väntade på att Lena skulle komma så vi kunde beställa mat. Maten var jättegod och man blev såå mätt! Det är väl det som är meningen?

Efter maten gick vi ner till dansgolvet för att shaka loss! Vi dansade rätt mycket och vi hade skoj! Såg en kille jag varit intresserad av...han är så jävla snygg! Men tyvärr inte intresserad! =( Ni skulle också tycka att han var snygg! Hans rumpa, lår ja allt är perfekt...men tydligen ingen för mig. Sen när vi gick till bussen såg ja ännu en kille jag varit intresserad av! Det var inte roligt att se han för jag var verkligen intresserad av honom! Men otur som jag har så har han tjej..jaja...

Tydligen drack jag mycket igår men inte vad jag tyckte själv och vad jag kände, men det märkte jag av imorses iallafall! Mådde illa och hade värsta huvudvärken! Tog mig hur länge som helst att bara äta en halv macka! Uscha! Jag som sa till Lena igår att jag inte ska bli så full...men men..det blir som det blir. =P Efter lite vila, en tablett och lite frisk luft så mådde man bra igen. =) Imorgon är en ny dag och det är praktik, gött att det bara är 3 dar sen är det helg igen.

//Kramar Katta


RSS 2.0