Stolt

Jag är stolt över mig själv, var ju sista dagen på praktiken igår och jag fick mitt omdöme. Hon hade skrivit så fint och bra om mig att jag blev stolt över mig själv =) Det får man väl vara?

Igår när jag kom hem och Markus oxå kommit hem låg vi i sängen och pratade och sådär.. och så slumrade visst Markus till samtidigt som jag pratade så när jag sa att jag var sugen på köttfärssåsen som dem har på Mårtens pizzeria så säger han "Det är inte lätt att vara 14 år".. och jag bara "va sa du!?" och då svarar han "ja din katt".. shit va jag skrattade =D Det var verkligen superkul!!

Igår ringde jag en hamsteruppfödare som har en kull leveransklar om ca 1 vecka.. alla hanarna var tingade men det fanns tre honor kvar, en gulfärgad och två som hette choklad sköldpadda. Det var två tjejer som inte bestämt ännu vilken färg dem ville ha.. så hon skulla pusha på dem lite. Hoppas det blir en choklad sköldpadda över för det är det vi vill ha =) Har ni tips på namn så säg gärna till..

Snart ska jag iväg till optiker för att skaffa linser och jag är skitnervös.. men det går bra säger alla =P så jag får väl tro dem.. sen efteråt ska jag hem till en ganska nyfunnen vän och hennes barn som jag inte träffat på nästan en månad =)

tack och hej leverpastej

//En vårglad Emma

Fan!

Fan, fan säger jag bara! Nu börjar jag bli sjuk också!! :( De vill jag inte!! Börjar känna mig lite konstig i halsen och näsan rinner lite. Jag som ska ut imorgon! Men det får gå, jag ska ut imorgon för det är ladies night på Harrys. ;D Ska gå med E och B, kanske Anna jag hoppas att hon ska med ut! För jag vill det! Vi har skoj ihop! :) Idag var hon lite trötter tror jag för hon skratta åt typ allt..hehe....

Vad har jag gjort idag.....har inte så mycket att berätta om dagen. Varit i skolan haft en föreläsning och sen litteraturseminarie. Börjar trivas väldigt bra i min grupp nu, synd bara att man ska byta varje termin! :( Efter skolan gick jag och Anna till telia för hon skulle kolla på den mobilen hon funderar på att köpa men den blev inte köpt idag heller. :P Hon skulle kika lite i Alingsås med innan hon köper någon. Gick hem från stan idag, var rätt skönt. När jag kom hem åt jag mat och tittade lite på TV sen drog jag ut på en joggingrunda i skogen. Är stolt över mig själv, orkade jogga nästan hela rundan och det är bra för att inte har joggat på ett bra tag. men fatta vad benen kändes som gummi när jag kom hem! ;P Kändes inte som att jag hade några ben ens! Hehe...efter det duschade jag och sen drog jag ut med hunden. Sen har jag inte gjort så mycket mer...Ska sova snart tror jag, är rätt trött.

Godnatt sussa sött!

//Krassliga Kattis

Åhhh!!!

Varför ska det krånga ibland!! Nu när jag skulle borsta tänderna så kom jag åt med tandborsten på kranen så den blev kletig, tvättade jag bort det men då kom ja åt tvålpumpen så den blev kladdig med! Tvättade bort det men då ska jag komma åt nagelsaxen! FAN! Man blir ju så irriterad då!! Kanske är lite trött med och då kan jag bli lätt irriterad, har suttit och läst över 100 sidor nu om social kompetens i förskolan. Visst det var intressant men lite jobbigt att läsa så mycket....*suck*

Killar, killar, killar...vad ska man med dem till egentligen?? Enda är att skaffa barn med...fast det behöver man ju ingen kille till direkt heller så...man kan ju gå till en spermabank...=P Hehe....Men jag vill också vara kär! Känna pirret i hela kroppen och ha ett leende på läpparna för att man tänker på personen 24 timmar om dygnet. Men ne inte får jag vara det....Äsch har väl ändå inte tid att vara kär nu när man pluggar så det är väl lika bra det!

Tänker inte skriva mer för det blir bara en massa negativa saker när jag mår som jag mår så tack och hej!

image14


//Katta med ett hjärta som gör ont....

Ps. Emma & mamma ni vet att jag älskar er, ni betyder jättemycket för mig! Ds.

Homoadoption..

..det handlar mitt fördjupningsarbete i religion om, det är intressant men svårt att hitta fakta.. får inte ihop så många sidor som man måste ha för att få lämna in, men kan inte skriva mer eftersom jag inte har mer att skriva om.. jaja får sitta idag och se om jag kan ordbajsa lite =) Har lärt mig hur man gör fotnoter i sitt arbete med *stolt* hehe

Jag är glad idag, känns jätteskönt.. seg i huvet efter 3,5 vecka på demensboende, förstår inte hur man orkar jobba med sånt i 20-30 år.. man måste ju bli lite skadad själv efter sånt =P haha
Tänkte höra med min handledare om dem vill ha mig som timmis, kommer sakna alla där eller ok inte alla men de flesta.. har trivts skitbra på denna praktikplatsen =) har två dagar kvar, på fredag ska jag bjuda på frukost och så tänkte jag baka något till eftermiddagskaffet åt pensionärerna =)

Vill att mamma och Katta kommer och hälsa på snart.. älskar er båda så himla mycket!! =)

image13
Min älskade som är i himlen nu, det är så tomt utan dig bebisen *Mamma älskar dig*

Emma <3 Markus

//Emma den förälskade

Hahahaha....

Hahaha....gud vad man skrattar jämt när man pratar med "mamma" =P Hon är så rolig, fast hon var riktigt trött denna gången så då var hon extra fnittrig. Hon frågade mig en rolig sak....Hon sa helt chockat om jag visste vad ett vattenpass innehöll!? Och jag bara ne....Då säger hon "rakvatten!" Hahaha....den va så dålig så man va tvungen att garva åt det! Hahaha.....Innan så hände det en rolig sak för mig.....Jag skulle göra mig en smörgås och tog fram smöret. Ställde smörpaketet på diskbänken och öppnade det. Men istället för att lägga locket på bänken så kastar jag det bakåt så det hamnar på golvet! =P Jag tänkte vad va det som lät och tittar bakom mig och ser att locket ligger på golvet! Fan vad jag började garva! =P Haha...snacka om att hjärnan inte alltid hänger med som den ska!

Idag har det varit fint väder så har haft på mig kjol, riktigt somrig har jag varit idag. =) Innan skolan var jag och Anna i knalleland och tittade på olika mobiler. Jag tror att jag ska köpa mig en ny mobil. En Ericsson..hmm..kommer inte på vad modellen heter men den är iallafall ljusblå finns i rosa med men vill ha den ljusblåa. =)

Efter skolan åkte jag hem åt lite mat för att sen iväg och träna med Gerda, var ett tag sen så det behövdes! Hmm...det var något mer jag skulle skriva men kommer tyvärr inte på det nu...får se om jag kommer på det senare....

Snipp snapp slut så va dagen slut....=P

//Katta den smidiga pantern...;P

Spännande...

Guuuud! Alltså världens bästa serie heter Prison Break! Har man inte sett den så har man verkligen missat något! Sitter och tittar på den nu. Den är så spännande och man vet aldrig vad som ska hända. Varje måndag sitter jag helt spänd och funderar på vad som ska hända. Det värsta är när det är slut för då måste man vänta 1 heeel vecka innan man får se fortsättningen! Sen gör de ju inget att huvudpersonerna ser bra ut! =P Hehe...

 

För övrigt så har jag varit i skolan idag, började min nya kurs LLL Leka, leva lära. Åt thaimat idag det var smarrigt! En rolig sak som händer på föreläsningen idag var Bea mage. Hon var hungrig så den lät värsta högt! =P Så Anna fråga mig "har vi en björn här inne" hehe..så Anna kom på namnet Björnen Bea hehe. Jag och Åsa gick ända hem från skolan, det var jobbigt för det var lite varmt men man ska inte klaga nu när värmen äntligen är här!

 

Har även varit och dansat idag. Jag var inte där förra gången och de hade lärt sig något nytt. Man ska stå på huk med ena benet sträckt ut åt sidan, det benet som är sträckt ska man snurra runt det andra benet. =P Okej, jag vet att jag inte är så bra på att förklara men i alla fall så gick det inte så bra för mig, kände mig mest som en klumpig elefant hehe...jaja jag får öva på det hemma så sitter de väl. Kan ju inte skämma ut sen när vi ska visa upp.

 

Ne nu ska jag ta och läsa lite ur en "vanlig" bok och ingen skolbok för en gång skull!

 

Sov sött alla glada människor.

 

//Katarina


Vår, Vår, Vår!!!

Jaaa idag känns det verkligen som att våren har kommit! =) Så härligt väder det har varit idag! Solen sken och vinden var stilla.

 

Måste ju berätta att jag var ute igår med Lena. Fast jag sa att jag INTE skulle gå ut för att jag var tvungen att göra min hemtenta. Men samtidigt tänkte jag att jag ändå inte kommer plugga till 22.00 på kvällen så jag bestämde mig för att gå ut! Vi åkte rätt tidigt så vi slapp stå länge i kön. Vi var så snygga, jag och Lena. ;) Det var inte så mycket folk men gud vad mycket folk det blev sen då! =P Gick ju knappt att dansa, det räckte att man bara stod stilla så rörde man på sig för att folk runtomkring en dansade. Träffade lite klasskompisar och en gammal vän till mig och Lena, alltid lika trevligt. Innan vi åkte hem köpte vi varsin kebabrulle, det var smarrigt kan jag lova.

 

Man skulle ju ställa om klockorna inatt så det kändes inte som att man hade sovit så länge när man gick upp 11. Men kunde inte sova bort dagen för jag hade kvar min hemtenta. Jag och Lena åkte iväg till stan för att sola och sen drog vi till Knalleland och skulle köpa lite saker. Jag köpte ett par solbriller, riktigt nice är dem. Sen körde jag hem Lena och sen åkte jag hem för att plugga. Efter att jag suttit och skrivit ett bra tag gick jag till Lena för vi skulle ta en promenad i det fina vädret. =) Självklart fick hunden följa med. Ja, detta är allt jag har gjort idag och imorgon börjar min nya kurs, Leka, Leva, Lära heter den eller LLL som man säger?=P Ne nu måste jag snart sova för skolan börjar halv 9 imorgon.

 

Godnatt på er alla!

 

//Katta the Girl who like to shake here ass on the dancefloor ;P


Ännu en dålig dag....=(

Idag är det ingen bra dag... hade omtenta men det gick inte bra! Fick blackout och satt där och försökte komma på men det ville inte komma fram! =( Men jag skrev på alla frågor men tror inte jag lyckas samla ihop 15 p vilket man måste ha för att få godkänt och maxpoäng är 24. Fast innan jag skulle göra provet och stod ute med några kompisar och tjötade så fick jag mett mess av en kille som inte brukar messa så ofta och önskade mig lycka till! Det var gulligt av honom och jag blev jätteglad och överraskad över att det var han som skickade. =)

Efter tentan gick jag till City för att möta upp pappa och syrran. Syrran var där för att hämta en tårta hon beställt sen åkte hon hem igen...=( trist för jag har saknat henne, var längesen vi umgicks. Men det är inte så konstigt för hon jobbar ibland på helgerna och jag har pluggandet. Sen har de rivit sitt lilla hus för att få en villa. =D Ska bli så skoj sen när de har fått sin villa, då kan man åka dit och få ett eget rum att sova i! Iofs är inte så farligt att dela rum med systerdottern men inte så kul på morronen och vakna av att ungen kastar saker på en eller slår en med nåt. =P

När jag kom hem åt jag lite mat och sen gick jag en promenad med hunden, som vanligt så tyckte han det var kallt och efter ett tag vägrade han att gå så jag fick ta han innanför jackan en liten bit..bortskämda hund! =P Hehe...Sen när jag kom hem satte jag mig för att läsa lite, eftersom jag har en hemtenta att göra men det blev inte så långvarigt för det va så trist och jag va trött efter all ångest inför omtentan. Fast har skrivit typ 2½ rad på hemtentan..hehe inte bra Katta! Fan måste ta tag i detta nu, men det ska ja göra imon.

Man undrar ju lite när Emma ska skriva men hon säger att hon inte kommer in...=S Det segar och håller på och det är ju lite trist eftersom denna bloggen är till för oss båda att skriva i. Jaja, får hoppas att hon kan komma in nån dag så man vet lite hur hon har det i sitt lilla liv. =) Får ännu en gång beklaga sorgen för hennes lilla Cessi. ;(

Ne nu får de räcka för idag annars kommer ni inte orka läsa...

Kram Kram från Fluff Katta ;P



Äntligen fick man komma in, hoppas det funkar att skriva nu oxå.. Katta sa att det kunde vara problem med det ibland!!

Ännu en dålig dag, inte idag men igår.. då Cessie, min lilla bebis gick bort =( Hon låg där i buren och andades inte på morgonen när jag kom upp, men hon såg så fridfull ut.. det var skönt att se.. Saknar henne så, tomrummet är stort och man tittar in i hennes bur varenda gång man går förbi den.. ingen liten tös som ligger i sitt bo och sussar.. =( Älskar dig gumman, nu och för alltid //Mamma

Tja vad har hänt mer? Praktiken går som en dans, har börjat lära mig larm och såna grejjer oxå och det är kul =) Ska vara där nu i helgen, lördag och söndag 7.30-16.30 *Suck* Börjar kännas drygt att vara där nu för man får göra såna grejjer som jag gör på mitt riktiga jobb och så får man inte ett öre men jag vill visa mina framfötter och få bra betyg! =)

Imorgon ska man på Mediterrian med Linda och Annika med pojkvänner, dock följer inte Markus med för han ska hem till brossan sin och spela X-box.. men det ska bli kul ändå =) Ska be om Welldone lammkotletter denna gång för jag vill inte må illa igen.

Idag köpte jag papper och lite saker för att göra kort av olika slag, det första sådant kort blev till Daniel. Hoppas han tycker om det =)

Ne nu ska jag avslut för idag =)
//Emma den trötta

Piss, piss, piss!!!

Ja det är just vad det är! Allt är bara piss!!! =( Har en omtenta på fredag + en hemtenta att göra, men den ska lämnas in på måndag men ändå. Rätt mycket man ska skriva och skiten med att man ska referera hela jävla tiden!! Jag pluggar och pluggar men det känns som att inget stannar kvar i huvudet. Jag vill så gärna klara tentan på fredag, orkar inte göra om den en tredje gång. Sen har jag läst hur nästa kurs ser ut. Jättemycket att göra de närmaste veckorna för vi ska hinna med mycket innan praktiken. Så de närmaste veckorna kommer jag inte ha något liv!! =(  Jaja, nu tänker du kanske gud vad hon klagar men det får man göra ibland. Vet att jag valt att gå på högskola själv men samtidigt tycker inte jag att de kan kräva hur mycket som helst av oss. *suck* 

Det är vår, snart byter vi till sommartid, på söndag med andra ord. Visst det känns lite som vår när solen skiner men det blåser rätt mycket och det är kallt. På våren ska man vara glad men jag känner mig inte så glad. Känner mig mest nere och trött och sliten. Längtar verkligen till sommarlovet så man kan få koppla av och bara ta det lugnt. För även om jag har helg kan man inte riktigt släppa skolan, man vet att man har mycket att göra. Sen känner jag mig inte så motiverad, känner att jag har blivit slö när det gäller skolan. Det är inte bra. Ibland funderar jag på vad jag har gett mig in på, vill jag verkligen det här? Men nej, jag har sagt till mig själv att jag inte tänker hoppa av. Ska jag sluta så får dem kasta ut mig.

 Nu på våren ser man alla kära par överallt... blää. Det är jobbigt att se på för jag vill också hålla någon i hand, ha någon att titta djupt in i ögonen och berätta hur underbar personen är, någon att tänka på när man mår dåligt och som gör att man orkar ta sig upp på mornarna, få känna den där pirriga känslan i magen och bara vara glad och lysa av lycka. Men inte då. Allt blir bara fel hela tiden men jag överlever det gör jag ju alltid... även om man ibland önskade att man inte gjorde det... 

Sorry om det inte blev så roligt inlägg idag men man kan inte alltid vara på topp. Visst man kan dölja det med ett leende och säga: "Jo det är bra med mig" det är jag iofs bra på... att dölja... men idag blev det icke så. 

Puss & Kram Katten

image12

Vår :)

Vaknade som vanligt av att pappa sa ska du inte gå upp snart? Klockan var halv 10 och jag skulle iofs ändå gått upp 10. Drömde konstig dröm inatt... jag drömde om Tomas. Jag och han satt i storarummet och tittae på hans TV. På den kunde man fylla i när folk fyller år och det stod en massa namn och när de fyller år. :P Han tittade på listan och såg att någon som heter Sara fyller år om 9 dagar. Han bara "Oh Sara fyller år om 9 dagar."  Sen bläddrade han neråt och jag såg att mitt namn stod där med, Katta och så när jag fyller år. Men det bläddrade han snabbt förbi som att han inte ville att jag skulle se eller nåt. :P Kommer inte på nåt mer om drömmen men vet att det var något mer... hmm... får se om jag kanske kommer på det senare.

Sitter här och försöker plugga men har ingen ork, är så trist men vet att jag måste. Men känner att jag kan de mesta ändå men sen när man väl sitter i den jävla salen så kan man det inte! Har fått reda på vilka böcker man ska ha till hemtentan, 1 bok som jag inte har får se om bokhandeln har den! Men det är skönare med hemtenta än salstenta. Tycker de ska ta bort saltstenta helt, för det är sjukt att mäta kunskap genom några frågor man ska svara på!

Det är lite vårväder idag så lite glad är man. :) Har kjol på mig idag så man är lite extra vårfin. Men vårpirret har man inte fått ännu, får se om jag ens får det... Ne nu får jag ta och fortsätta plugga lite innan jag ska till skolan men skriver mer senare när jag kommer hem från skolan.

I skolan idag så frågade minst 4 personer mig vart Gerda va! De hade inte hört från henne sen i fredags... och hon brukar ringa eller höra av sig om skolan och sånt men inte. De hade försökt ringa henne men mobilen har varit avstängd. När jag kom hem gick jag in på msn för att se om hon var inloggad men det var hon inte. Tänkte åka till henne men just då loggade hon in på msn. Då berättade hon att hon varit hemma i Hillerstorp och sen har hon tappat mobilen. Tur att det bara var det! Jag blev orolig att det hänt henne nåt eller så... var nära att jag ringde hennes mamma för att fråga om hon visste var hon var! Efter det kände jag att jag behövde gå en promenad. Så jag och Djoni gick en promenad, men det var lite kallt så han ville inte gå hela vägen så fick bära den lilla skiten! =P

När jag kom hem satte jag mig för att plugga lite men efter ett tag orkade inte ögonen mer så jag gick och la mig brevi hunden och vi gosade och vilade lite. Sen satte jag mig och tittade lite på TV och nu är jag här. Orkar inte skriva mer nu återkommer säkert imorrn.

Kramar från Katta

Plugg *suck*

Började dagen med att bli sur på detta väder!! Var är våren! Det ska ju inte snöa nuuu!! Orkar inte! Jaja, det var bara att ge sig ut i vädret för att åka till skolan. Idag hade vi rytmikstund, varje grupp skulle leda i några aktiviteter. Vi var på min gamla gymnasieskola, var roligt att komma tillbaka dit, för man fick lite minnen från tiden då man gick där. Efter den lektionen så åkte vi tillbaka till Högskolan och jag, Tinna, Åsa och Emma pluggade lite inför omtentan vi ska ha på fredag. Blä vill inte ha den! Men måste göra den annars får jag inte mina poäng.

 

Efter skolan satte jag mig för att plugga lite mer men det gick inte så bra. Ögonen ville inte hålla sig öppna så jag fattade inget av det jag läste. Så jag tog en promenad med Djoni. På vägen vi gick på fanns det en staty, Djoni har sett den innan men tydligen såg han inte den idag för när han fick syn på den så hoppade han till! Haha? fatta vad jag skrattade! =P När jag kom hem skickade jag ett sms till Lena och frågade om hon hade lust att dra ner till Max för att äta lite och de ville hon så vi drog dit och åt lite skräpmat och snackade. Vi tog även en cheescake med hjortronsylt, den var god men lite för söt. Nu har jag kommit hem och sitter och tittar på Prison Break. Han Wentworth Miller är snygg! ;P

Haha... Tomas är rolig. Han sitter och tittar på någon film på 4an men det är typ reklam efter 15 minuter och han är sur på det. =P Men man får se de såhär: Man hinner gå på toa, hämta nåt att äta/dricka, eller kanske att man måste ringa ett viktigt samtal... Men kan hålla med om att reklamen är väldigt ofta på 4an, men även på 5an. Det förstör stämningen lite.


image11
Wentworth Miller 
 

Har fått min bok jag har beställt Tjuvlyssnat heter den, tänkte ta och skriva lite roliga saker ur den:

 

(Kille ~ 30 tar ut pengar vid en bankomat. Dam 50 ~ bakom smygtittar mot kod-dosan och han ställer sig för.)

Damen: Tror du jag är terrorist eller?

Killen (trött): Ja?

Damen (upprörd): Vet du vad du ser ut som då?

Killen: Jag vet att jag är snygg!

 

**********************************************

Kille ~ 25 #1: Jag läste att dvärgar kan fastna i varandra då de har sex. Det bildas tydligen ett vakuum så att de sitter fast i cirka 30 minuter efteråt.

Kille 2 ~ 20 #2: Seriöst, vad fan läser du för något?!

Kille 1: Har du aldrig hört talas om det?

Kille 2: Nä, det var det sjukaste jag hört! Vad är det för fel på dvärgar egentligen?

Kille 1: VARGAR! Jag sa VARGAR!

 

**********************************************

Tjej ~ 20: Och så hade jag födelsedagsfest i helgen med tjejerna?

Kille ~ 25: Jaha, var der roligt?

Tjej: Ja, det var jättekul, tills en av tjejernas mamma ringde och sa att tjejens pappa hade dött.

Kille (ser ledsen ut): Åh nej!

Tjej: Ah, jag vet, så jävla dålig stil att ringa och förstöra festen sådär.

 

**********************************************

Tjej 1: Kolla, är inte det Hasse Aro där borta?

Tjej 2: Jo, det är det.

Tjej 3: Va! Vem är det?

Tjej 2: Men det är ju han från Efterlyst.

Tjej 3: Meh! Alltså, jag tror inte han skulle visa sig så öppet om han var efterlyst!

Hoppas du fick skratta lite iallafall...;P

Puss & Kram från Katten


Ännu en helg...

Jahapp då har ännu en helg försvunnit men den har varit rolig. =) Berättar dag för dag....

Fredag: Började skolan 9 för min grupp skulle diskutera om rytmikstunden som vi ska ha imorgon. Jag och Tinna var rätt trötta så vi var rätt flummiga, höll på att skoja och skratta hela tiden. =P Hehe... Visste inte Tinna kunde vara så flummig men så fel jag hade. =P Vår lektion började 13.00, vi skulle sitta i smågrupper och diskutera en bok alla har läst och sen berätta om en bok som vi i gruppen har valt att läsa. Det var inte så rolig lektion men den gick fort även om den var 1½ timma lång...

När jag kom hem från skolan var det bara att packa ner de sista och sen iväg till busstorget för att ta bussen till Alingsås. Skulle ha åkt med Bea och Gerda men Bea och Gerda hade inga pengar. På stationen i Alingsås mötte Anna mig och vi tog en liten minibuss hem till henne. Anna bor i ett radhus i ett mysigt område. När vi kom hem till Anna fick jag en rundtur. Fint hus och jag blev förtjust i deras storarumsmattor. Men fick tyvärr inte ta med mig dem hem. =P Efter rundturen gick jag för att duscha och fixa mig. När vi hade fixat oss åt jag en smörgås sen kom Linda dit. Vi satt och tjötade lite i köket när det ringde på dörren och då var det Emelie och Rickard som kom. De satte sig med oss i köket och tjötade lite och sen kom Anja och Oskar och då gick vi och satte oss i storarummet istället. Jag och Anna sjöng lite karaoke men de lät inte så bra så vi la ner de hela. =P  Vi bestämde oss för att ta tåget som gick 22.03 till Gbg, men vi hade ett problem det går inga bussar från Anna så sent till stationen och skulle vi gå skulle de ta minst 30 min + att det regnade! Men vi lyckades fixa två bilar som kunde köra oss. =) Gud vad den bilen lät som jag åkte med! Man hörde ju knappt vad man sa och fort gick det också! Hehe...

Killen som kollar biljetterna på tåget lät full när han kom in och sa på värsta grova göteborska "Kan jag få se på biljetterna tack!? " han trodde han var värsta snygg och cool... när han egentligen var mesig och töntig! Linda tjötade om att kanske gillar dig eftersom han går förbi så många gånger och sa att hon hade hans msn om jag ville ha den men NEJ TACK! =P

När vi var framme i Gbg gick vill till Gamle Port, vi tjejer gick före i kön för Anna hade mejlat in namn och var man minst 5 tjejer så kom man in gratis! Men killarna som var med oss fick stå och vänta i kön...=P Men det tog inte så lång tid innan de fick komma in. På Gamle Port kan man säga att det finns 3 rum... och i ena rummet var avsett bara för tjejer... för det skulle ha underklädesvisning lite senare. Alltså killar som visar underkläder! ;) Kan säga att de inte var fula inte! De var riktigt heta! ;P Att tjejer kan vara så galna... nästan alla tjejer som var där stod och skrek åt killarna och vissa tjejer försökte tafsa och dra ner kallingarna på en av killarna! Killarna delade ut nyckelband och Linda lyckades få en men inte jag och Anna. Efter att de hade visat klart så shakade vi loss på dansgolvet. 

 image9image10
Snygga eller vad! ;P Hehehe

 Tycker att det var ett bra ställe med blandad musik och det gillar jag. Jag, Anna och Linda satt i en soffa när en av modellerna gick förbi och jag såg att han hade nyckelband så jag frågade om jag kunde få ett och det fick jag, Anna med... och Anna sa till honom "Åhh vad du är snäll!" och då gav han oss ett värsta smile! Hehe... Efter lite dans kände vi att det fick räckte för kvällen och drog till McDonalds för att äta lite mat och sen dra iväg till tåget. På stationen i Alingsås väntade en kompis till Anna på oss för att köra hem oss. Snälla kompisar hon har! När vi kom hem var det bara tvätta av sig sminket och sen sova!



Lördag: Vi gick upp 10.10 för att vi skulle slippa stressa för jag skulle ta bussen som gick 12. Pappa kom och hämtade mig. När jag kom hem packade jag upp sakerna och sen väntade jag på att maten skulle bli färdig så att jag kunde åka till Emma. Efter maten åkte jag till Emma och det var roligt att träffa Emma och Markus, men även mamma. Vi satt och spelade familjegeni och det gick la sådär. =P Jag var så trött med så hjärnan ville inte hänga med riktigt hehe? Till slut vann i alla fall mamma och jag blev glad för då slapp vi spela det spelet något mer. =P Helt plötsligt blev jag så sugen på glass så jag och Emma åkte iväg till city för att köpa lite glass. 3 olika smaker blev det, gammeldags vanilj med jordgubbssylt, persika/hallon och krossad choklad. Det var riktigt smarrigt, mmm! Efter ett tag kom jag på en lek, den gick ut på att tex jag tänker på en känd person och så ska de andra försöka komma på vem jag tänker på genom att ställa jag och nej frågor. Emmas tur att tänka på en person och jag skulle ställa en fråga. Jag ställde frågan om jag gillar den personen? Emma ser fundersamt på mig och sen säger hon inget utan bara tittar runt. Alla i rummet bara ?hallå? Ska du inte svara eller??. Emma bara ?va? Frågade du något? ?Jaaa, jag frågade om jag gillar den personen?? Emma började skratta för hon trodde att jag sa? nu är det lilla jag?. Hon trodde jag sa så för att det var min tur. Haha? vad vi skrattade åt det!  =P Emma du är rolig du. ;P  Vi satt mest och snackade resten av kvällen och ja åkte hem runt 10 tiden. Var så skönt att få ta ut linserna för ögonen började bli lite torra. Satte mig lite vid datorn och sen ringde Tomas? eller rättare sagt jag ringde upp honom för att han inte hade så mycket pengar. Vi snackade lite om allt möjligt som vi brukar göra? Retas och mobbas lite men det är bara på skoj, i alla fall från min sida så jag hoppas att han inte tar åt sig? Hände inte så mycket mer under kvällen utan vi snackade till typ 2 tiden sen gick jag och la mig, kan säga att ja somnade rätt fort. =P



 Söndag:
Idag söndag väckte pappa mig halv 11.  Åt frukost och sen ringde jag Lena så hämtade jag henne för att åka och sola. Det var skönt att få sola, få lite färg och värme. Efter det åkte vi till City för jag skulle handla lite saker. Sen körde jag hem Lena och jag åkte hem till mig. När jag kom hem åt jag lite mat och sen satte jag mig för att plugga. Skulle ha gått en promenad med Lena men vädret tillät inte det! Eller det finns ju inget fult väder bara dåliga kläder men vem har lust att gå ut och gå när det haglar, regnar och blåser?! Så jag gick en snabb runda med hunden. Sen fortsatte jag att plugga och sen har jag duschat och nu sitter jag här. =P Oj, det blev en hel del? inte säker någon orkar läsa men men skit samma? 

Puss & Kram från dansdrottningen Katta

Försöker ta mig tbx..

Jag försöker ta mig tillbaka till vardagen men det är lättare sagt än gjort, praktiken känns bra men det är ingen bra tidpunkt för mig att ha det nu egentligen när jag mår såhär =(

I lördags var begravningen och den var superfin, men gud va jag grät! Trodde inte jag skulle göra det, har jättesvårt för att göra det när man "måste". För det känns som om man måste göra det på begravning.

image8
Den med lila band är ifrån oss, alla blommorna var så fina!

Imorgon åker jag och Markus upp till Norrland (läs Borås ;)), har inte träffat mamma och Katta gumman på tre månader snart =( Sen julas har jag inte träffat dem.. trist men sant. Fast nu ska vi upp en helg för jag ska till tandläkaren och laga två hål som lär kosta en förmögenhet =(

Vi hörs gott folk! //Emma

Längtar lite....

Ja, jag längtar lite till fredag..för då ska jag, Gerda och kanske Bea till Anna i Alingsås. För vi ska först ha lite förfest hos henne och sen ska vi dra ut i Gbg. =) Va längesen man va ute i Gbg nu så det ska bli skoj! Hoppas bara att det blir roligt...men det blir vad man gör de till..Men man brukar ha skoj när man är med Anna, får bara hoppas att Gerda inte dricker så mycket så hon håller ihop med oss..=P Sen kanske jag ska träffa en kille....och det är ju alltid trevligt. ;)

Idag måndag har jag varit ledig och kompleterat min hemtenta. Blää! Får hoppas på att det räcker! Annars jävla kärring! Hehe..=P Efter att jag pluggat färdigt tog jag med mig hunden och gick en promenad i de fina vädret! Ett riktigt vårväder idag! =D Härligt! Dem sa på radion idag att det är vår...för temperaturen måste ligga på en viss grad under natten för att de ska kallas vår och tydligen har de gjort det. Får man hoppas att vårkänslorna kommer snart då...så det pirrar i hela kroppen precis som när man är kär! =) En härlig känsla....

Har dansat idag också...gick faktiskt bra och man har alltid så skoj på dansen med tjejerna. =) Skrattar och har oss..fast Jenny var inte där idag..hon är säkert kvar i skåne..;) Undra hur hon har det...men med tanke på att hon är kvar så har hon de säkert bra.

Funderar lite på när Emma ska skriva..=P känns lite som att det bara är min blogg hehe...men hon har haft en del att göra och så tror jag inte hon mår så bra...kanske börjar bli sjuk..=( stackars Emmalajnen! Hon kan inte va sjuk nu när hon ska komma "hem". =)

Ne nu ska ja titta på Prison Break..bästa serien någonsin! =D

Pussisar från Kattis

Helgen som varit

Har inte skrivit på några dagar nu så tyckte det var dags....

Kan börja med fredagen, var ledig från skolan men fick jobba några timmar på förskolan. Alltid lika trevligt att jobba med den goa personalen och barnen. Hade lite fredagsmys på våran avdelning med att spela upp prinsessan på ärten, jag fick läsa sagan medans personalen spelade. Efter det bjöd vi på lite olika frukter. Barnen tyckte teatern var roligt och god frukt. Senare på kvällen gick jag till Lena och vi tittade på lets dance och tjötade lite.

Igår (lördag), var jag och tränade, tog ett pass och det var lite jobbigt. Mådde illa på morgonen så det gjorde inte saken bättre. När jag kom hem dammsög jag och tvättade. Hade bestämt mig för att jag bara skulle vara hemma och ta de lugnt men runt 21 tiden så kände jag att ne jag drar med Gerda och hennes kompis Kicki ut. Så det var bara att börja göra iordning sig och efter melodifestivalen åkte jag till Gerda. Där satt vi och tjötade en stund innan vi drog till Harrys. Såklart var det mycket folk, det är det alltid där. Vi hade skoj fast Gerda gick sin egna lilla väg..så det var mest jag och Kicki som umgicks, spanade och dansade. Träffade på två klasskompisar och tjötade lite med dem. När vi skulle gå hem så träffade jag på en gammal klasskompis och hennes bror, vi tjötade lite och sen drog vi hem till Gerda för min bil stod där. Gerda, Kicki, en kille och min gamla klasskompis bror skulle ha efterfest men jag och en klasskompis åkte hem. Så runt halv 4 tiden kom jag hem.

Idag söndag sov jag länge och det var skönt! Gick upp halv 12 men efter frukosten mådde jag illa. Usch! Fast jag inte drack något igår eller så...så kände jag mig lita bakis. Skulle åkt till biblioteket och lämnat tillbaka böckerna och handla lite mat men kände att det fick vänta lite. Efter en stund mådde jag bättre och kunde åka iväg för att handla. När jag kom hem har jag bara tagit det lugnt och pluggat lite. Imorgon är jag ledig så det blir att plugga då med. Men nu ska jag fortsätt titta på filmen Paradis, är en bra film. Den förra filmen Sprängaren var också bra.

Pussar & Kramar Kattisen


image6
Jag, Gerda och Kicki på Harrys


Naket....

Ja nu blev du allt nyfiken va?! Hehe..;P Kan börja att berätta att i min grupp har jag en kille och han ser bra ut. Iallafall så hade vi lektion idag om rytmik så vi satt i en halvcirkel. Han killen skulle ta av sig sin tjocka tröja så han drog i den bakifrån så han fick av sig den framtill...men det va bara det att t-shirten som han hade under höll på att åka med...=P Jag och Bea råkade titta på han just då så man såg ju magen på han...hehe..kan säga att den var det inget fel på! ;P Jag och Bea tittade på varandra efter det och sen på Anna och hon hann inte se det! Eller hon sa att hon såg lite bara..att han var brun..Men hallå Anna! Det skiter man ju i då utan man tittar ju på musklerna! ;P Hehehe...

Hämtade min hemtenta idag...fick inte G bara för att jag hade för lite litteratur! Men då får dem faktiskt skriva hur många man minst måste referera till! Av 40 elever fick 11 G i Varberg....men men är bara att kompletera så får man hoppas det blir bra. Kärring!! =P

Efter skolan följde jag med Anna och tittade lite i affärerna och sen drog vi till McDonalds..hon skulle äta, där satt vi och tjötade lite och sen åkte hon hem. Jag gick hem idag för pappa behagade inte svara och tänkte att han är säkert ute med hunden så jag väntade lite. Jag ringde och ringde men han svarade ju aldrig så jag gick hem istället, så det fick bli dagens motion. När jag kom hem åkte jag till min andra Anna, min första Anna. Satt och tjötade lite med henne och hon hade bakat en sockerkaka och det var god. =) Sen kom Johan hem till henne och då började dem att laga mat, var bara där en liten stund för pappa skulle ha bilen senare . Fick iallafall träffa henne en liten stund och det är alltid lika trevligt...synd bara att vi inte umgås som vi gjorde förr, kan sakna det ibland.

Nu är jag hemma och har duschat och ätit lite mat..så jag sitter och tittar lite på mullvaden, det är spännande. Orkar inte skriva mer.

Puss & Kram Kattis

Rökt makrill ;)

det åt vi idag, dyr middag upptäckte vi när vi betalat =P 96 kr för 4 fiskar.. men det var det värt för dem var såååå goda =)

Då började praktiken igår och det var ett äventyr i sig att bara ta sig dit =P Missade hoppa av bussen på rätt hållplats och sen så hittade jag inte stället.. som låg typ mitt ute på en åker vid lunds norra gräns =P Gick dit i tron att det var ett vanligt äldreboende men det var ett demensboende, inte vad jag ville men det ska väl gå det oxå. Om det blir jobbigt får jag bita ihop och tänka att det inte är så länge jag ska vara där, det är ju faktiskt bara fyra veckor. Men min handledare Cajsa verkar snäll iaf, hon var yngre än jag trodde.. hon är nog runt 30 eller något sånt, bra ålder =)

Idag var jag och mötte Magda (Grattis igen =)) i Malmö, hon fyllde år och hade en sk håltimma på 3 timmar. Så vi tog en lunch tillsammans, det blev varsin HÖG ciabatta.. dem var omöjliga att äta, för hög för att stoppa i munnen och brödet var lite segt som ciabatta är.. samt att knivarnas taggar var så små att man inte ens hade sett dem med förstoringsglas =P Alex ringde och sa att han var på väg ner till Malmö för att överraska Magda.. han hämtade upp Markus *kärlek* på vägen så dem kom ner till oss =) Vi hade tänkt fika men klockan var helt plötsligt så mycket att Magda inte hann med det =( Så det blev jag, Markus och Alex som fikade, det var trevligt oxå =)

Nu ska jag sluta babbla, ska diskutera fredagen med Annika nu =)
//Emma



Rökt makrill har man inte ätit på länge men det är gott. =) Åt det ofta när jag var liten, när mamma och jag handlade så köpte hon ibland en rökt makrill till mig.

Idag har jag varit ledig från skolan ganska skönt fast fick gå upp rätt tidigt ändå för jag skulle klippa mig kl 10. Min frisör är så rolig och trevlig, vi tjötar alltid en massa. =) Hon berätta om när hon var i Barcelona nu i helgen, att hon och hennes vänner åkte till en karaokebar och sjöng hela kvällen! =P De va inte så många gäster där och när dem började sjunga så gick alla gästerna så det var bara dem där haha....tyder de på att de inte var bra på att sjunga kanske?? =P Blev som vanligt fin i håret, var bara topparna iofs och lite uppklipp.

När jag kom hem så satte jag mig och pluggade lite..inte så skoj men ett måste...Senare runt 6 tiden åkte jag till hockeyn, fick gå själv för Lena kunde inte. Guuud vilken match det var!! Troja ledde met 1-0 ända in i 3:e perioden, men då slog vi till med 1 mål och sen ytterligare 1 mål till! De sista 4 minutrarna så tog Troja ut sin målvakt så de hade 6 spelare ute på plan istället och de 4 minutrarna gjorde verkligen att man blev ett nervvrak!! =P De va nere vid vårat mål hela tiden men som tur är så har vi bra backar. Jag stod och tittade på klockan hela tiden och hoppades att den ville gå fortare! Vi lyckades hålla dem borta från att göra mål så nu är vi verkligen klara för kval. =D Yohoo!! Synd bara att Emma inte kan vara med och följa det hela...Det var väldigt mycket folk idag...var över 2200 pers! Snacka om att det var trångt och inte alltid man såg så bra..hehe men det e sånt man får ta.

Glömde skriva en sak igår som Jenny gjorde på dansen...När vi stod på olika rader och skulle dansa så skulle Jenny försöka smyga sig på mig bakifrån och ge mig en smäll i rumpan men hon glömde bort att vi har speglar framför oss så jag såg du det såklart..=P hon bara fan just ja vi har ju speglar, det glömde jag. Hahah Jenny då..;P du är för söt. Hehe...Ne nu orkar jag inte skriva mer..eller rättare sagt har inget mer och berätta..ska sova snart.

Kramar Kattisen

Inte het....

Ja det är svaret jag fick av en killkompis när jag sa att jag frös..då sa han Du är inte tillräckligt "het".  =P Haha...rolig han är Mikael...visst jag är inte het just nu så då är det inte så konstigt att man fryser. =P Får se om jag får upp värmen snart..har tagit på mig en tjock tröja nu.

Vad har jag annars gjort idag då...har inte så mycket att berätt idag förutom att jag varit i skolan. Först skulle vi diskutera i gruppen om genus i förskolan...Vi har en kille i gruppen och en tjej i våran grupp sa att han inte kommer idag för att han gjorde slut me sin tjej igår så han mår inte så bra över det. Det är tråkigt men det första jag tänkte på var ANNA! =P haha..hon tycker han är så het och vill ha honom! Så det var det de första jag tänkte på och att jag MÅSTE bara berätta det sen för henne..hehe. Bea (en annan i min grupp) sa att hon också tänkte på Anna när hon tjejen berättade att han va singel nu hahaha...

Ska snart iväg och dansa ska bli skoj. Fast jag kommer inte ihåg nåt från förra gången...det brukar va så med mig. =P Men vi brukar alltid gå igenom dansen och sen när man väl står där så brukar jag komma på hur det va vi gjorde sist. Är nöjd med låtvalet, det var en tjej i min dansgrupp som kom med förslaget, Jenny heter hon. Pussycatdolls blev det med låten Buttons, en riktig bra och sexig låt! Hehe..;P Återstår bara sen och välja bra kläder till det...vilket inte alltid är så lätt...men men det ordnar sig.

Får räcka för idag tycker jag....är många som är ivriga på att läsa vad jag skrivit så. =P

Kram på er alla från Katten




Irriterad!!!

Ja det är just vad jag är! BHC (Borås Hockey) spelar borta idag mot Troja/Ljungby. Jag brukar följa bortamatcherna på deras hemsida. När jag gick in där och tryckte på länken jag brukar gå in på så står det många matcher där men inte Borås match!! Gissa om jag blev sur!! När jag läste deras blogg stod det att även borås tidning följer matchen på deras hemsida så jag gick in där istället. Där stod det bara att matchen mellan Borås och Troja/Ljungby startar 16.00. Efter att matchen hade börjat så uppdaterade dem efter ett tag och då stod det att BHC leder med 1-0 mot Troja. Så jag har suttit och uppdaterar bts hemsida för att veta va det står. Men jag vill ju visa statistik på allt!!! Men men...nu har vi vunnit med 6-1 gött det! =)

Kanske ska berätta vad jag har gjort i övrigt idag...iofs inte för att det finns så mycket att berätta men ändå. Sov till 11 idag, riktigt skönt! =) Va längesen man gjorde det...har annars gått upp runt halv 10 tiden. Efter frukosten åkte jag iväg för att handla lite mat och sådant jag behöver till tacopajen jag har lagat idag. När jag gick ut från affären såg jag den där snygga killen som jobbar på gymmet jag tränar..=P hehe När jag kom hem satte jag mig och läste lite och sen började jag göra min paj.

Tittade lite på fotbollen innan med Elfsborg mot FC Köpenhamn...Elfsborg förlorade med 2-1...inte för att jag bryr mig så mycket hehe...=P Ne nu får jag sluta..Emmas ska ju skriva med...får se va hon börjar med till titeln "irriterad" hehe. Ne nu ska jag titta på One Three Hill är så spännande!

Kram från lilla Kattis







irriterad för att jag gråtit massor idag, för ingenting känns det som.. det bara kommer över mig och jag vet egentligen inte vad jag är lessen för. Eller det är för mycket just nu.. begravning till helgen, praktiken börjar imorgon, ska ha mens, ligger redan efter i religionen osv =(
Vill inte vara lessen men det går inte rå för.. Markus lyckas få mig att skratta men så fort jag börjar tänka igen så kommer det igen *fan*

Men vi har haft det lite mysigt idag iaf, eftersom det var så mycket sol och blå fin himmel så tog vi upp balkongmöblerna från förrådet. Så vi fikade på balkongen i solskenet, var verkligen härligt =) Det är ju vår nere i södern säger dem ju.

Känner inte för att skriva så mycket mer idag, berättar imorgon hur det gått på praktiken.
Tack Markus för att du finns och förgyller min dag!

Kram till er alla som läser

Äntligen..

Äntligen fick man komma in.. har inte fått komma in på två dagar =(
Det som hänt de senaste dagarna är att igår hade jag prov och även om jag inte pluggat något så tror jag det gick bra, kändes bra iaf.. men det var folk i klassen som fuskade och satt och snackade, vilket var väldigt irriterande!! Men det är bara dem som förlorar på att fuska.. efter provet så gick vi till Mormors Bageri, jag och Annika bjöd Linda som fyllde år på fika =)
På kvällen igår var vi på Mediterrian och det var inte lika gott som förra gången, jag fick kött som det typ rann blod ur *blä* Så Annika och Johan, ni missade inget ;) hehe Sen gick vi och hyrde film, det blev
  • Monster House
  • World trade center
  • Imagine you & me
  • Tristan & Isolde
  • Snakes on a plane
Vi började med att se Monster House, en tecknad Stephen Spielberg film, den var faktiskt bra men jag måste se om den för jag somnade några ggr i slutet =P

Ne nu ska jag dricka mitt te (blaskigt påste denna gång), hoppas Katta kan logga in snart så hon oxå skriver något =)


Äntligen kan man skriva igen!!
Kan berätta att igår så va man ledig från skolan och det va skönt! =) Gick till knalleland med "mamma", vi tittade runt lite i affärerna men speciellt på bokrean. Jag hittade inte alla böcker som jag skulle ha så det blev 4 pocketböcker. Det blev:

  • Linas kvällsbok
  • Ninas resa
  • Typ trettio

Den fjärde boken köpte jag till "mamma", kommer inte ihåg va det heter. Efter det gick jag hem och började läsa en bok jag måste ha läst ut tills på måndag. Handlar om manlighet och hur det är i förskolor och sådant.

Idag lördag, (som jag hela tiden tror att det är söndag bara för att jag var ledig igår), har jag varit och solat med Lena sen åkte vi och handlade lite mat. När jag kom hem tvättade jag, duschade och åt lite mat. Har inte gjort så mycket mer idag förutom att läsa lite ur skolboken då.
Tittade på melodifestivalen innan, va rätt personer som gick vidare...Sonjas låt är fin. =) Men jag hoppas på att The Ark vinner hela skiten! Skulle va skoj!! För Magnus Carlsson har ju åkt ut så...annars skulle han ha vunnit såklart! ;P Hehe...Magnus är helt enkelt bäst! Sen är han ju väldigt het me...hehe

Ne nu orkar jag inte skriva mer...får räcka för idag.

Kramar från Princess Katta

Ps. Älskar dig Emma de vet du! Ds.


image2


Känns bättre idag

Mår mycket bättre idag, vilket är skönt.. fast det finns där hela tiden :(
Jobbigt att vara hemma själv, men ska till Malin lite senare. Ska hjälpa henne med hennes praktiktider :)

Har inte så mycket kul att skriva idag, inte så mycket överhuvudtaget faktiskt :S

Har prov imorgon men kan inte koncentrera mig på att plugga till det, känner lite att det får gå som det går. Blir det omprov så blir det, inte mer med det. Orkar inte engagera mig just nu :(

Vill säga ett stort tack till alla som finns i närheten just nu, ni är guld värda!
Markus, jag älskar dig!! vi ska klara detta oxå..

RSS 2.0