"Ingen tackar väl nej till choklad"

Idag har jag haft en övervägande rolig dag med mycket skratt på jobbet, Sandra är så rolig att jobba med =) Idag var det verkligen tokigt, allt blev fel och vi missförstod varandra.. tex att jag letade efter mjölken och sen sockret och det var hon som hade lagt beslag på båda sakerna utan att jag märkte det =) Haha Sen när vi sitter vid kvällsmaten så säger Sandra "Ingen tackar väl nej till choklad" och just då vinkar jag åt en annan som jobbar på villan bredvid och då tror hon att jag vinkade för att jag tackar nej till choklad =D fasen va vi och de boende skrattade..

I helgen ska jag förmodligen till Varberg, ska bli så kul.. har inte varit där på någon sommar nu så det ska bli skönt att komma dit och se alla människor och känna den underbara doften som bara finns där =) Älskar er farmor och farfar!

Hoppas jag får ordning på vår dator, den har fått virus =(

Kram på er alla och särskilt till Katta som är i Grekland!

de jag älskar mest

image56
Bästa systern Katta och sambon Markus!

Tja då skriver man igen och nu har man flugit för första gången =) Det var underbart härligt och inte läbbigt alls, vilken frihet och vilken känsla att bara släppa all kontroll till en annan människa och lita på denna. Såg tre kändisar oxå, det var mer än vad jag såg under de dagarna som jag var i Stockholm under valborg. Markoolio, Anders Ekborg och en tredje som jag inte minns vad han heter.. ska googla lite.. strax tbx.. nuu hittade jag honom efter många om och men =) Calle Norlén hette han visste =)

Jobbade första dagen idag på 1½ vecka, kändes bra.. men det är väldigt påfrestande arbete psykiskt tycker jag och jag inser mer och mer att det inte är något för mig. Tror Barnhälsovården skulle vara något för mig, ska försöka få praktik där nästa gång =)

Jaha då åker silikon-Katta till Grekland med Lena imorgon, hoppas de inte smälter bort i värmen och att det sjunker lite. Aldrig kul när det är för varmt, då orkar man ju inte göra något. Inte för att jag varit med om sån värme men ändå..

Hände en liten rolig grej när jag var i Kiruna, jag gick och tittade efter fyrklövver i gräset och så sa jag på skoj till Markus "Om jag hittar en fyrklöver så är det ett tecken på att jag ska flytta hit" och så tittade jag ner och hittade en direkt =P Så får väl se om det är där man hamnar sen.. Man vet aldrig =)
Jag tycker man ska passa på att flytta runt och se olika delar av världen även om det bara är lilla Sverige medans man kan och orkar.

Ni som jag bryr mig om, ni vet vilka ni är.. inga nämnda så kan de som vill ta åt sig =)

Kramar i massor från en partysugen Emma

Imorgon far man!!!

Imorgon 7.20 ska flyget lyfta till Grekland till ön Rhodos. Ska bli så skönt att få komma bort ifrån allt här hemma. Sola, bada och parta! Ska vara borta i 2 veckor. Det blir jag och Lena som åker iväg och ska ha det härligt. =) Visst kommer man säkert saknar några personer hemma men man ses snart igen.

Ni får ha det så bra så hörs vi om 2 veckor om inte innan. Kan hända att man får tag på nån data där nere om man orkar och har tid och skriva lite i bloggen, så kika gärna in emellanåt för och se om det står nåt skoj. ;)

Ha det bäst alla här hemma i kalla regniga sverige! ;P Hehe...

Puss & Kram

//Princess Katta

Bad day

Idag är det ingen bra dag. Iofs så började dagen bra. Der regnade inte ute! Yohoo! =P Åkte med pappa ner till city och sen gick jag till stan för att möta "mamma". Vi såg en liten kanin som satt och åt gräs när vi gick till stan, så söt! =D Tog kort på den söta lilla kaninen men får inte över bilden från mobilen. Bilden finns inte på mobilen när jag tittar genom datan, mysko...=S

 I stan hade vi lite ärenden, bla skulle jag köpa lösgodis att ta med mig på resan. Gud vad mycket godis det blev! Hehe...=P Men det ska ju räcka i 2 veckor och man vet aldrig hur godssugen man kan bli, sen åker jag inte själv och klart jag delar med mig. =) Efter att allt var fixat på stan gick jag tillbaka till pappa för att handla lite mat och sen åkte vi hem.

Jag stod för maten idag, blev köttfärspaj med paprika, oliver och fetaost. Jättegod är den och för en gång skull tycker pappa om nåt jag lagar!! =P Hehe...Men sen efter maten så började det att regna...=( Och då kom det dåliga...Jag känner mig nere nu igen...Usch vet inte riktigt vad det är men vädret har ju såklart en stor inverkan på hur man mår. Ska bli så jävla skönt att få komma bort från allt! Bara ligga på stranden och sola och inte tänka på några bekymmer alls! Iallafall för två veckor. Sen kommer man tillbaka till allt igen...=/

Ensam...det är så jag känner mig..Men jag är inte ensam, har en del vänner. Men jag vill inte umgås med någon heller vill vara för mig själv. Känner att jag inte orkar vara den där söta glada Katta hela tiden, iofs det är ingen som tvingar mig till att jag ska vara glad hela tiden. Men jag kan inte hjälpa hur jag är. Saknar min riktiga mamma med. Saknar hennes kramar, även om jag inte gillade det så mycket då men just nu vill jag inget hellre än att hon ska krama om mig och säga hur mycke hon älskar mig...Men tyvärr. Så jag säger till er alla där ute ta tillvara på de dagar som är! Berätta för de närmaste hur mycket de betyder för en...en dag kan det vara försent! Inte tänka jämt att jag kan ringa henne/honom imorgon. Varför vänta? Gör det NU istället...för som sagt man vet aldrig när det är för sent...

Jag vet vad jag vill ha..jag vill ha någon att dela allt med. Någon att hålla i hand, trösta, bli tröstad av, älska och bli älskad. Men jag har ingen tur i kärlek så jag får nöja mig med den kärken jag får av min familj och vänner. En dag kommer väl Kärleken som alla säger....Aja nu ska ja inte tycka synd om mig själv, finns de som har det värre. Så tänker man på allt hemskt som finns där ute så e mina problem ett dammkorn....

Ne får räcka för idag...sorry att det blev så negativ i bloggen idag men ibland kan det vara bra att få skriva av sig....sen är det upp till dig om du vill läsa det eller inte. För jag skriver ju mest för min egen skull...

Puss & Kram på er

//Katta

Torsdag

Igår var jag med Jenny hela dagen. Fick vara med och se hur en fotning gick till. Var skoj att se henne förvandlas till "vanliga" Jenny till glamour Jenny ;P Hehe..Riktigt cool make fick hon! Bilderna blev säkert jättesnygga med, fick inte se hur de blev i kameran men får se dom sen när dom e färdiga. =)

Efter fotningen hamnade vi på Rådhuset. Lika kul som alltid. Vi dansade och hade oss. Folk måste ha trott att vi hade druckit jättemycket så som vi höll på och dansade hehe...Men jag var smiknykter och Jenny med. Men sen tog hon nån drink.

När vi skulle gå hem tog vi en sväng först på stan för att se var det fanns för muppar som varit ute och festat...träffade på några killar som vi snackade med och måste säga att det var en snygg uppvisning på "isen" ;P och väldigt trevligt att få klämma på hans rumpa de tackar man inte nej till i första taget...hehe...

Tack för en trevlig kväll Jenny så får vi se om det blir en lika lyckad kväll på lördag om vi nu går ut.

Kram på er

//Katta den dansgalna!

Söndag-Onsdag

Så var det några dar sen man skrev igen. Har varit hos syrran från söndags tills idag (onsdag). Har varit riktigt trevligt att vara lite hos henne. =)

Söndags gjorde vi inte så mycket för kom dit rätt sent och de var trötta efter att vart i djurparken. Vi kollade på en film som heter V från vendetta eller nåt sånt..inte sådär jättebra men de gick att titta på den.

Måndag åkte jag och syrran till Alingsås för vi skulle obesikta deras bil. När vi kom hem tvättade vi fönstrerna. Syrran blev såå glad över att ha så skinande rena fönster. =) Kvällen tittade vi på The Grudge 2 men filmen hackade så såg inte slutet. Men det räckte för att jag skulle vara rädd och hade svårt att sova! Värre var det att jag skulle sova i lilla stugan själv! USCH! Men somnade tillslut.

Tisdag åkte jag, syrran, syrrans dotter och hennes kompis till Lisberg. Snälla Camilla mötte upp oss och gav oss fribiljetter. Så vi åkte lite karuseller och jag och Jennifer (syrrans  unge), åkte kanonen för första gången. Den var bara rolig i början resten var väl sådär...På kvällen såg vi Da vincikoden, inte bra film. =P Hehe..

Onsdag körde vi ungarna till badhuset, sen drog vi till lägenheten de fick låna när de rev huset. För vi skulle se om vi hittade min kjol som syrran lånade av mig. Som tur var så hittade vi den. =) På eftermiddagen kom lilla pappa till syrran, för han skulle hämta hem mig. När jag kom hem gick jag till Lena en sväng för att prata lite, då Jenny ringde och frågade om hon fick komma dit och klart hon fick det. =) Vi satt och tjötade en stund sen drog jag och Jenny hem till mig för Lena skulle sova, hon jobbar ju fortfarande stackarn! Hemma hos mig satt jag och Jenny och tjötade lite och skrattade som vi alltid gör. Sen körde jag ner henne till stan där Ted mötte upp henne.

Så det var det stola hela vad jag har gjort under mina dagar....Den kroatiska hemhjälpen har verkligen vart i farten dom här dagarna hehe..;P

Puss & Kram på er från Kattis


Torsdagskväll+ Liseberg

Vi kan börja med gårdagen:

Torsdag: Som vanligt var det torsdagskväll i Borås vilket innebär: förband, talangjakt och sen en artist. Igår var det Shirley Clamp som höll för underhållningen. I parken var det Bhonus som spelade och lite folk buggade. Var först i stan med Anna och Johan, vi åt kebabtallrik. Efter det mötte vi upp Erica och hennes kille. Vi drog lite till parken för och se Bhonus sen drog jag och Erica till Rådhuset. Vi dansade och hade oss där inne! Riktigt skoj. Men Erica var tvungen att gå hem runt 12 men jag ville stanna längre och jag hittade Jenny där som jag dansar med, så jag stannade kvar med henne. =) Hon träffade på en kille som hon partat med innan så han dansade med oss resten av kvällen. En trevlig prick, vi sa att vi skulle ses där igen nästa torsdag...får se om han e där. ;P Hehehe..Tack för en lyckad kväll!

Fredag: Var på Liseberg med Camilla idag. Riktigt fint väder var det med. Inte för varmt och inte för kallt eller regnigt! =P Innan jag åkte till Liseberg åkte jag en sväng till Anna för att titta på bröllopskorten från hennes systers bröllop. Fina kort var det. =) Vi drog ner till Annas syster för hon hade bakat bullar och vi skulle få smaka. Dom var goda. =) Sen åkte jag för att träffa Camilla. VI åkte inte så mycket idag, vet inte, vi kanske har vuxit ifrån det eller så var vi helt enkelt inte på humör. Men det gjorde inte så mycket, bara att gå omkring och se lite folk är alltid trevligt. =) Vi spelade lite och jag VANN! Fatta JAG, JAG, JAG vann! =P Jag som aldrig aldrig vinner nåt! Tror faktiskt att fredag den 13e är min turdag! =P Hehe...vann en chipspåse och två plopp paket eller vad man ska säga. Vi var där i typ 4 timmar sen körde jag hem Camilla och sen åkte jag hem till Borås. När jag kom hem gick jag ut och gick med Lena och drog hem till henne för vi blev sugna på popcorn efter att snackat i telefon med Emma som skulle äta det! =P Hehe...
 
Tack för trevlig dag Camilla. =)

//Godnatt & Kram på er från Katta

Ska försöka bli aktivare :P

Tja vad har hänt den senaste tiden, har mest jobbat.. är ganska trött på stället jag jobbar på. Skitsnack åt höger och vänster, folk som kommer försent och folk beter sig om det är normalt och låter det fortgå osv. När man jobbar med autistiska människor så måste man vara på sin vakt hela tiden och "tjata" hela tiden. De har bra och dåliga stunder som alla andra, oftast är de goa =)
När min utbildning är slut så lockar sjukhus mest, känner inte alls för att fastna på något hem.

På onsdag åker jag till min älskling IGEN, är så lycklig och längtar efter honom, jag är kär i Markus!
Denna gången flyger jag upp, men bara till Umeå och sen tåg därifrån men vi får en hel dag tillsammans extra =) Är supernervös för flygresan, det är första gången jag ska flyga och så är jag själv.. men blev lite lugnad idag när jag pratade med Malmö Aviation, man kan checka in bagaget hela vägen. Annars hade jag fått stressa jättemycket på vägen hem för jag har bara 20 min på mig att byta flyg på (i?) Bromma.

Tänkte ta upp ett litet störningsmoment som jag upptäcker ofta, när små bebisar ligger i vagnar eller sitter hos någon förälder så tror folk att de är allmän egendom. När jag åkte hem häromdagen så satt det en mamma med en vagn som det låg en liten bebis i, och mitt emot så satt det en familj med en ca 4-årig dotter.. och så säger flickans mamma "Ja gå du fram till vagnen och titta, det får du". Ska man inte fråga bebisens mamma först om det är ok?
Har jag fel?

Kramar till alla

Nedan följer lite Kirunabilder:
image53
Kirunas gågata, som är väldigt sluttande.

image54
Till vänster är gruvan Kirunavaara där Markus jobbar.

image55
Fint berg utanför Kiruna på väg mot Abisko & Narvik.

Jaha...

Idag är jag lite irriterad och ledsen. Dum som jag är så tror jag alltid gott om alla. Litar på folk, men nu har jag lärt mig att man inte ska göra det! I slutändan blir man bara sårad! =( Känns som att allt bara är piss! Orkar inte med någonting, vill bara dra täcket över huvudet och stanna där tills man blir liten igen! Det var så mycket lättare då. Bara upp och leka och ha det roligt! Men men...vem har sagt att livet ska vara lätt?

image52


Vi får väl se...en vacker dag kanske det vänder...det är iallafall vad alla säger! Men börjar tvivla på det...

Har inte bara varit deppig idag. Har varit i stan med min twin Anna. Det är ju torsdagskväll så vi var där och titta på talangjakten, förbandet Kakus, riktigt bra. =) Talangjakten var med bra fast vet inte om rätt person gick vidare men det är oftast så. Andreas Jonsson var där och sjöng. Han är bra men ingen ja brukar lyssna på direkt. Vi tittade en liten stund sen gick vi och köpte varsin kebabrulle och drog in till parken för att lyssna lite på dansbandet som spela där. Sen gick vi hemåt. Vi stod och tjötade en bra stund innan vi skildes åt. Tack Anna för en trevlig kväll! =) Man har alltid skoj med dig!

Puss & Kram på er alla som finns där för mig! Ni vet vilka ni är! Ni andra kan dra åt helvetet!

//Katta

Liseberg

Ja, idag har jag faktiskt varit på Liseberg. Inte för att åka karuseller utan för att titta på allsång med Lotta Engberg. Idag var kvällens tema Carlsson. Så Bert Karlsson, Sebastian Karlsson och magnus Carlsson var där och sjöng lite låtar. Jag och Anna åkte dit. Här hemma regnade det inte, men var lite mulet och jag tänkte att i Göteborg lär de ju ändå inte regna, men tog med mig paraplyet ändå. Tur var det för när vi stod där och väntade på att det skulle börja så började det att regna! Inte lite heller! Efter ett tag började det att ösregna! Där stod jag och Anna under ett paraply i ösregnet! Fast det gjorde inte så mycket, menar lite regn har väl inget dött av? Huvudsaken var att vi fick se och höra Magnus. =) Han var lika bra som alltid och snygg oxå för den delen. =P Hehe...Bert sjöng med, men ingen direkt sångröst hehe...men han gjorde de ändå, fasten han sa i början att han INTE skulle sjunga. Lotta är nog bra på att övertala. ;P Alltid trevligt att umgås med min Twin Anna. =) Saknar ibland de gamla goa tiderna...=( Men men när vi väl ses har vi skoj. =)

Anna tyckte att vi skulle spela på ett hjul så det gjorde vi. På kexchokladen. Man fick en bricka med 5 nummer på. Det såg ut som att jag skulle vinna men nedå sån tur har inte jag! =/ Men Anna vann! =D Hehe..och jag tyckte det var så komiskt. För jag sa att jag aldrig vinner och hon sa nej de kanske man inte gör men vi spelar bara en gång, och större chans när man har 5 nummer, sen går hon och vinner! De har bara stjärnvinster så hon vann en stooor kexchoklad med jättemånga små i.

Camilla jobbar på Liseberg men såg aldrig till henne, försökte ringa henne men mobilen var avstängd synd...hade gärna velat träffa henne. =( Men jag och hon får åka till liseberg nån dag. =)

När vi åkte hem så åkte vi förbi tullen för Anna skulle lämna lite kexchoklad till hennes systrar. Efter att vi lämnat av några till dem åkte vi hemåt. Anna skriker "Ett gupp!" Men jag hör inte vad hon säger utan säger bara: "Va?", sen åker vi över ett gupp! Hela bilen bara hoppa till! =P Ooops! Hehe...jag bara "Kunde du inte sagt de liiite tidigar!" =P Jaja, jag vet att jag ska vara mer uppmärksam..lovar ska vara de nästa gång. =P Körde hem Anna och nu sitter jag här. Tydligen har det inte regnat nånting här hemma! Typiskt! Undra om det är jag som drar med mig regnet..hmm...

Godnatt på er!

Puss Kattisen

RSS 2.0