Manlig Lucia?

Hej igen!


Nu har man varit och dansat och dansen gick rätt bra idag. Tycker vi är duktiga! =) Ska vi bara välja kläder. Vi har bara kommit fram till vad vi ska ha på oss nertill. Vi ska ha nätstrumpor eller kasslerben som Jozzan säger. =P Sen på det ska vi ha svarta korta shorts eller hotpants. Vi ska typ spela döda...se lite ut som lik, för vi dansar till Rihannas låt Disturbia och i den videon är hon lite crazy och har liklinser. =P  Har kanske NI något bra förslag på vad man kan ha upptill? =)


Hörde en diskussion på radion innan idag. De snackade om en kille skulle få lov att vara Lucia? Jag tycker att varför inte? Menar är det förskola och skola så kan det kvitta, vill en kille vara Lucia så visst! Hehe...Men är det något lite större, typ ett luciatåg på stan eller kyrkan så tycker jag man ska hålla på traditionerna. Vad tycker ni? Ska en kille få vara Lucia?


Sen var det en tjej som ringde in och berättade om ett luciatåg hon var med om. Hon gick i simning och hon skulle vara Lucia och hon skulle ha tärnor och stjärngossar. De skulle vara ett luciatåg i vattnet. Lucian gick först med ljus i håret, tärnorna efter med levande ljus i handen och stjärngossarna med strut på huvudet. Tåget började gå i vattnet och de sjöng samtidigt...efter ett tag så märker Lucian att de blir tyst bakom sig...hon vänder sig om och ser inte tärnorna utan man ser bara ljusen som är ovan vattenytan...=P och stjärngossarnas strut står rätt upp ovanför vattenytan! Hahaha...alltså så har tärnorna sjunkit ner i vattnet för de har inte trampat vatten..=P utan bara tänkt på att ljusen ska vara ovanför vattenytan! Hehe..ska sägas att tärnorna och stjärngossarna klarade sig. =P hehe...


Nattetime!


Xoxo Sessan


Kommentarer
Postat av: Bea

Hmmm jag skulle nog rösta på tubtopp eller ett brottarlinne till... tror det hade sett bäst ut... manlig lucia.... hmmm?

2008-11-18 @ 13:50:20
URL: http://karenina87.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0