Full dag

Idag har jag gjort väldigt mycket. Gjort allt förutom att plugga! =P Men ska plugga imorgon därför jag har gjort så mycket idag. Här nedan kommer en listan på allt jag gjort idag. ELler iofs kanske inte är så mycket men lite har jag fått gjort iallafall...

 • Vaknat =P rätt logiskt hehe
 • Ätit frukost
 • Åkt med pappa ner till stan, där kikade jag lite på kläder men som vanligt så hittade jag inget! =/ Bara en bok till mamma. =)
 • Gick till City för att handla med pappa
 • Åkte till Netto för att handla de vi glömt handla =P
 • Väl hemma dammsög jag
 • Gick ut med hunden
 • La i tvätten
 • Lagade mat o åt maten. Blev fläskfié med klyftpotatis, bearnesås, stekta championer och sallad mycket gott! =)
 • Gick till Netto (igen!) glömde köpa vaniljsocker!
 • Gick ner i källaren, hängde upp tvätten o la i ny
 • Bakade kladdkaka mmm smarrigt!
 • Skurade badkaret
 • Tvättade speglarna i badrummet
 • Gick ut med hunden + ner till källaren och hänga upp sista tvätten
 • Sen scanna in en sak till Anna
 • Sen pusta ut och titta lite på TV

Så det var min lilla dag..hehe..=P Iofs kvällen e fortfarande ung men kommer väl inte göra så mycket mer än att titta på TV och förhoppningsvis prata i telefon med lille Tobbe. =)

Sen för övrigt har jag mått lite sådär...psykiskt då. Känslorna går upp och ner...=/ Har varit nära till gråt några gånger innan idag. Varför vet jag inte riktigt men känt mig lite ensam...=/ *suck* Ja,ja det är bara hormonerna som spökar. Kommer snart må bra igen. =)

Puss & Kram från Katta, Gumman, Mini, Sessan, Kattis, Katten...

Ps. Ni får gärna kommentera mina inlägg med...hehe..iofs jag har inget direkt som man kan kommentera på men ändå..=P.Ds.


Ommöblering

Idag har vi möblerat om, blev jättefint. Vi har haft det så en gång innan så det visste vi innan vi började =) Bara tvn som står på en annan plats.. och så har vi gjort fint i vårat glasbord, lagt i mynt oxå bland stenarna så det ser nästan ut som en skattkammare =)

Fick inte mina pengar från csn idag så jag ringde till dem och då har min kurator i skolan som har hand om csn inte gjort det hon skulle så får inte pengar förrän på måndag.. får hoppas dem kommer då iaf. Måste ju ha pengar.. =S

Imorgon ska vi till Daniel i Malmö och ha lite spelkväll och äta tillsammans.. men vi vet inte vad vi ska äta, har någon något tips så är det bara att säga till.. =)

Är orolig för Katta, men hoppas det inte är något allvarligt.. finns här för dig alltid!

Många kramar Emmis

Sprutbyte

Förstår inte de människor som är emot att sjukhusen delar ut sprutor gratis till narkomaner. Det är ju ett sätt att förhindra HIV och hepatit i samhället. Vissa ser det som ett sätt att främja knarkande men varför skulle man göra det? Sprutbyte innebär ju att narkomanerna kommer med sin gamla smutsiga spruta och får en ny ren. Jag tycker konceptet är jättebra! vad tycker ni?

De flesta av er som läser bloggen vet vad som hänt så behöver inte skriva här mer om det.

Men jag tycker allt att ni alla ska bli bättre på att kommentera våra inlägg, ska vi skriva oftare får ni kommentera oxå ;) Överenskommet? =)

Kramar Emma


Är våren redan här?

Det stod det i tidningen idag, att inatt kom våren till södern.. redan i februari? Det är något allvarligt fel på vädret nu för tiden.. det är nog som Markus säger att en ny istid är på väg.. blev så chockad när vi var ute och promenerade häromdagen, såg snödroppar, gulsippor och krokusar som slår ut.. såg tom ut som om några rosor osv höll på att slå ut..

image131image132image133

Idag var jag i Malmö och var slav åt Katta, hon tvingade mig att gå till CoolStuff och köpa en USB-förlängare ;) Ne skämt o sido.. hon frågade mig och jag var snäll och gjorde det ;) Samtidigt gick jag med tvättkorgen som Daniel skulle få av oss + att vi var på JMEData för Daniel skulle ha en router. Var en trevlig dag =)

Imorgon är det plugg hela dagen som gäller eftersom jag tackade ja till jobb på måndag på onkologen, 13.30-21.30, ska bli spännande att komma tbx dit igen.. var ju typ 2 månader sedan jag jobbade sist =P Så man kommer igång med jobbandet så att man kanske får jobb sen till sommaren och även efter det. Vi har bestämt att när Markus åker upp till Kiruna så stannar jag här och jobbar och bara åker till honom och hälsar på. Bra att få in en rejäl fot på sjukhuset =)

Ne nu ska jag plugga, insåg just att det är redan på måndag som två inlämningsuppgifter ska vara inne =P Så ha det gött allesammans och ni behöver alla bli bättre på att kommentera inlägg ;)

Kramar Emma

Gulingarna

Tänkte berätta en väldigt spännande berättelse om gulingarna som bor i gyttjan här utanför vårt hus, de jobbar tydligen på Vinslövs sten, så står det på deras ryggar iaf.. de ska tydligen göra fint här utanför och de lyckas väl ganska så bra, det går framåt iaf =D

jaha vad ska man skriva mer.. i helgen flyttade lillkillen till Malmö så nu börjar han oxå samla vuxenpoäng ;) Kanske man börjar umgås mer.. =) vore kul!

jag har noll motivation till att plugga, känns hemskt.. för jag vill ju få bra betyg och bli klar. Blev jättebesviken idag, provet vi hade förra veckan kände verkligen skitbra och trodde verkligen jag skulle få MVG men idag när vi fick tbx det så fick jag bara VG =( sänker självförtroendet en del..

Idag är det Fettisdagen och som bör har vi mumsat i oss en god semla =) Förväntar mig att ni oxå gjort det ;)

Kramar Skaunetösen Emma

Ett gott skratt!

Ja det är vad man fått idag. =P Jag var och hämtade min tenta idag, hahaha...du kan nog aldrig gissa vad jag fick? =P Hahaha...jag fick 2poäng! Yohoo! Man kunde få som mest 7poäng och man va tvungen att ha 5 för att gå G, men jag fick ett stort U, alltså underkänt. =P Men jag var beredd på det så det är bara att bita ihop och plugga på till omtentan den 7e mars.


Har varit duktig idag och var på gymmet efter skolan och styrketränade lite. När jag var färdig och skulle gå ner för trapporna för att sen gå till omklädningsrummet så möter jag såklart den snygge killen som jobbar där. Det var inget så, men när ja precis går förbi honom så händer nåt med benet och jag gör ett skutt så att jag nästan ramlar ner för trapporna! Men som tur är så gjorde jag aldrig det, så för att få de att se ut som att jag skuttade självmant fick jag skutta ner resten av trappan...det var lite pinsamt men hade vart värre om jag hade ramlat ner för trappan och legat där nere! =P Hahaha...kan säga att jag nästan skrattade för mig själv för jag såg det framför mig hur jag ligger där på golvet! Ne uscha!


Snart börjar den braiga serien Gossip Girl! Är baserad på en bok, har inte läst boken men serien verkar bra! =) Ja jag vet att jag är TV narkoman behöver inte nämnas jag vet det redan. ;P


Min "pojkvän" vid namnet Tobias skickade en jättefin bild på sin specialmåltid som tar väldigt lång tid att tillaga. Tycker ni att det ser gott ut och vill hemskt gärna ha receptet är det bara att skriva en kommentar så ska jag be honom om receptet och skriva ut det här i bloggen. ;P Hehehe...

image130
En jättekomplicerad maträtt ;P

Puss & Kram på er alla från Prinsessan


RSS 2.0