Simmade från Lomma till Bjärred..

.. haha klart skönaste karaktären =D Idag var vi på Boelspexet Himalayas dotter.. där Camilla var ljustekniker och höll i en av spotarna =) Den var grymt rolig och helt klart värd pengarna!! Handlade om Ganga, en indisk tonåring som fick en rosa tekanna i present och när hon använt alla önskningarna så skulle hon bli renlighetsgudinnan (hon hade tvätttvång =))

image106


Snart är det dags för avfärd till Schweiz =) Måste börja packa imorgon så man inte glömmer något..

Kram på er alla som läser

Tragiskt....

Igår  morses omkom Tose Proeski in en bilolycka. Han var en sångare från Makedonien, han blev 26 år. Han var på turne och var rädd för att flyga så han åkte med bilen istället. Typiskt att något sådant ska hända då!  De var 3 stycken i bilen. Chauffören, Tose och en tjej. Chauffören somnade vid ratten och körde in i mittenräcket. Tjejen och chauffören klarade sig med skador men Tose omkom direkt. Förstår inte varför det ska hända en underbar människa som han! Han var alltid med i välgörenhetsgalor och brydde sig verkligen om sina fans. Jag kände inte honom men vet att han hade många fans och att han har bra låtar. Tyvärr finns det inget vi kan göra mer än att hylla honom och hans låtar.

image103image104

image105
Vila i frid Tose Proeski

Jag är frisk =)

Var så skönt att få reda på när man gått och varit nervös.. började nästan gråta när läkaren sa att det inte fanns något där!! Nu behöver man inte tänka på det mer!! =)

I helgen hade vi lilla Magda på besök, åt hemmalagad thai och mös med film och drinkprovning ;) Ett tips från mig, använd inte shaker när man har kolsyrad dricka ;) haha blir en kul smäll av det iofs om det är sånt man är ute efter =D Drinkarna vi testade i helgen var inte lika goda som dem vi testade sist men goda ändå =)

Igår var vi på studiebesök på Råbyhemmet, var sån absurd och orealistisk situation att se inhängnade "rastgårdar" som på amerikanska fängelsefilmer.. det var rysligt och omtumlande att vara där. Fick som förväntat inte se runt på avdelningen pga sekretessen..

Tja vet inte vad jag ska skriva mer =)

Kramar Emmalainen

Höstväder

Nu var det längesen man skrev i bloggen så jag tänkte att då är det dags.

Idag har jag varit hemma bara och pluggat. Var tvungen att läsa ett kapitel ur en rapport. Inte så skoj direkt och jag är seg och trött så ögonen föll ihop emellanåt hehe...=P Men men jag får skylla mig själv när jag går och lägger mig så sent eller tidigt hur man nu ser på det...=P

Måste ju berätta att vi har flyttat nu! Fattar inte hur mycket grejer man kan ha men vad hade jag förväntat mig efter att ha bott i en 4a i 22 år!! Hehe...Vi kan ha en loppmarknad uppe på vinden! =P Men nu börjar vi få iordning här hemma. Bara jag som ska köpa möbler så att jag kan packa upp mina saker i mitt rum.

Vad har jag mer gjort...jo jag har varit ute och gåttmed Djoni. Har varit så fint väder idag. Riktigt höstväder, inte för kallt och inte för varmt och sen solen som skiner. =) Fattas bara att ha någon att gå med i skogen bland alla fina färger på löven....

image97
                    

image98
                     Lille Djoni vill oxå vara me på kort ;P

image99
                    Hösten har fina färger

Ne nu ska jag titta lite på Sunes jul hehe...=P

Puss &  Kram

Schweiz here we come =)

Sådär då var biljetten beställd och betald, ska bli så fruktansvärt kul att komma ner och se hur det är där.. få se Martin och Ursulas lägenhet =) Måste jag öva på min english så jag kan ta mig fram, har hittat en affär som ligger i Zurich dit vi ska som har stora kläder.. där ska jag SHOPPA =D

Idag fick man tbx Socialpsykiatri-provet.. fick G i det, hon är så bombad i huvet att jag inte ens orkar lägga energi på henne och hennes jävla lektioner.. men är nöjd med G iaf.. bättre än IG.
Fick häromdagen reda på Omvårdnadsprovet och där fick jag bättre, där fick jag VG.. hade missat flera viktiga saker.. men VG är bra tycker jag =)

I fredags hade vi kul, hade en liten tjejkväll hemma hos Linda med Singstar och vin =) Fan va vi skratta och hade oss..
image96
Singstarsjungande gäng, Annika, jag och Linda =)
Massa kramar

RSS 2.0