FÖRBANNAD!!

Jag blir så jävla arg!! Jag och Emmelie var ute och gick med hundarna och så skulle Emmelie handla nåt litet på Netto så vi binder fast hundarna utanför. Egentligen gillar vi inte att binda fast dom där för det är en hund som har blivit stulen där en gång men vi tänkte de har varandra och sen satt det lite äldre människor på en bänk en bit bort som hade uppsikt...När vi hade kommit ut säger en äldre dam som satt där på bänken att det var två små barn som stod och nästan trampade på hundarna!! Mamman var tydligen med men hon sa inte till sina barn! Äldre damen sa att hade inte dom börjat skrika och säga till att "sluta upp med det där!" så hade de säkert gjort illa hundarna! Jag menar barnen var små och kanske inte förstod att de inte fick göra så, de kan ha vart 3 år men då borde ju MAMMAN sagt till dom! Men inte fan gjorde hon det!! Hade jag sett detta hade ja fan skällt ut både barnen och speciellt mamman! Sen om hon hade fattat vad jag sa eller inte det hade inte rört mig för fem öre! Men som tur är så mår hundarna bra och jag kommer aldrig, aldrig mer att binda fast hunden där nåt mer! Får jag se nåt mer sånt här så kommer de spruta ord ur min mun som man egentligen inte borde säga! Ibland undrar man vart fan vårt samhälle är påväg...!


Ja, så arg är jag som Nasse!

Sådär då fick man skriva av sig lite med!! Kan säga att för övrigt så har skolan börjat...och som tur är så slapp jag Ola i min grupp..=P hehe..

Xoxo You know that you love me ;)
(Sessan)

Long time...

Okej, tänkte att jag måste försöka ta tag i bloggandet igen. =P Det kanske blir lite mer nu när vardagen kommer tillbaka med skola och allting. Har haft ett ganska skönt sommarlov fast man bara varit hemma. Men sommarlovet har gått för fort känns det som! Kan gärna ha lite längre lov hehe..=P Men men det går ju inte så.

Det har väl egentligen inte hänt så mycket i mitt lilla liv. Iofs har min barndomskompis gått och gift sig och blivit fru Sjöström. Hade aldrig tanken på att Camilla skulle bli först med att gifta sig men men...det är väl så att de man minst anar går och gör det. =) Men är glad för deras skulle och all lycka i framtiden!

Det enda som har hänt är väl att man skulle gått och lagt på sig lite fett på vissa ställen hehe...=P Men förhoppningsvis ska väl jag försöka få bort det. Man ska inte klaga utan göra nåt åt det istället!

Anledningen till att jag inte skrivit blogg är för att jag har skaffat bilddagboken nu, jag tycker det är smidigare att bara lägga upp bilder och lite text så är dagen klar...hehe =P Ni som känner mig har fått min "namn" där och lösen ni andra får det tyvärr inte...ja om ni inte frågar efter den vill säga så kanske ni får den. ;P

Idag söndag, två dagar innan skolan börjar, (nya studenter börjar imorgon måndag 25e). Vi andra börjar på tisdag. Men iallafall var inte snack om det utan jag skulle säga att det för en gång skull är sol ute! =P Rätt skönt ute faktiskt. =) Man kan gå i kjol, ja om man är tjej då. Eller jag säger inte att killar inte får ha kjol, det är klart de får de om de vill. Men jag har nog inte sett någon kille med kjol men någon gång ska väl vara den första...så killar! Ta på er kjol! ;P

På tal om nåt helt annat så vill jag tatuera mig igen! Men jag kan inte måla. Visst kan jag gå till tatueraren och be honom rita åt mig. Men vet inte...då känns det som att jag måste boka tid. Lite dumt att ska människan rita åt mig och sen bara nej jag vill inte. Ska kolla med en vän som är duktig på att rita. =) Då får hon äran oxå att jag har hennes kreation på mig. ;P

Nu när jag var ute och gick en promenad med hunden så såg jag några MC åka förbi..och jag måste säga att det är så hett med killar på MC! Du ser en snygg båge åka förbi med en kille i ställ på sig. Man vet inte vem det är, det är kanske det som gör det lite hett? Att man bara vet att det sitter en kille men ingen aning om hur han ser ut...=P Eller är det bara jag som tycker så? Att MC-killar är heta? =P


Så en het kille på? Vad säger ni? ;P

Ne nu ska jag inte tråka ut er mer...kan nog komma på en hel mer att skriva men ne det får räcka för idag...

Xoxo You know that you love me...;)
(Sessan)

Äntligen ledig =)

Nu är jag äntligen ledig två dagar, fick inte ledigt i onsdags som jag skulle haft för det var tre stycken sjuka på jobbet och en undersköterska skulle varit själv på kvällen. Så jag ställde upp och så får jag ledigt nästa fredag istället och det passade bättre eftersom Markus kommer hem en sväng.

Trodde att han skulle komma hem "för evigt" men hans chef hade frågat om han ville stanna några veckor till och det ville han med villkoret att han fick åka hem och hälsa på en sväng. Så han kommer hem torsdag-måndag nästa helg *längtar* Det är jobbigt att han ska åka igen men är så oerhört glad för hans skull att dem vill ha honom och att han är så duktig på det han gör.

Igår var jag på Malmö Festivalen en sväng fast jag sagt att jag inte skulle dit, men blev så sugen på Langos och Mini Donuts =) Mums.. det var så gott!! Mötte upp Daniel och gick med honom en sväng, var trevligt.. och så fick man se Sten Taxi (för er som sett 100 höjdare med Filip och Fredrik vet vem han är), shit vilken kagge gubben har alltså =P

Idag tog jag sovmorgon så nu är det snart dags för en brunch =P har inte ätit frukost ännu.

Hoppas allt är bra med er alla därute, saknar en del av er!! Kramar Emma


Katta ville se bild på Langos så här kommer en,
min såg inte riktigt ut så.. min var med kräftstjärtar
och utan ost och kaviar. MUMS!! =)

Påfrestande..

Min avdelning som jag jobbar på är stängd på helgen och få flyttar de patienter som måste vara kvar över till en annan avdelning och vi personal följer med. Men det är så j**la påfrestande att vara på en annan avdelning, psykiskt stressigt. Man har patienter man inte känner och man hittar ingenting. Har ju knappt lärt mig hitta på vår avdelning och så ska man vara på en ny. Och så har två stycken sjukanmält sig och vi fick knappt in någon personal. Får väl se om dem lyckades till imorgon bitti, annars är vi bara två stycken personal =S Suck!! Förstår att man sjukskriver sig på helgen för man pallar inte.. När klockan ringer på morgonen så är man glad att man fått sova något på natten pga oro inför att jobba helg. Har två dagar kvar, söndag och måndag.. sen är man ledig två dagar.. ska bli helt underbart!! =)


Idag tog jag en tur med cykeln, det är så himla kul =) Man skulle kanske cykla till jobb imorgon? Får se hur vädret är.
Sitter nästan och somnar.. ska nog gå och lägga mig nu.. hoppas det är bra med alla =)

Kramar Emma

Hänt en del..

Nu var det ett tag sedan man skrev.. får väl uppdatera lite =)

Jobbar och sliter som en galning.. men mellan varven så händer det kul saker.. möhippa, bröllop och bröllop =)


Min kusin Niklas har precis gift sig med sin söta fru Jill
och dem blir Herr och Fru Engberg.

Ett urval av bilder från dagen =)
På sista bilden ser ni min andra kusin Björn som var bestman
med sin käresta och brudtärna Martina.En av mina bästa kompisar Camilla gifter sig med
sin älskade Niclas, och dem blir Herr och Fru Sjöström.


Även här urval av bilder, första bilden har ni Camilla
med sin far Conny. Sista bilden är det fr.v. Lena,
bruden Camilla, brudtärnan Katta och jag.

Går mest och längtar efter att Markus ska komma hem nu men det dröjer ytterligare tre veckor. Men vi har inte träffats på fem veckor nu så dem här tre kommer gå så himla snabbt. Får vi hoppas iaf =) Älskar honom mer och mer för varje minut och jag vet att det är honom som jag vill leva med! Tack för att du finns och gör mig lycklig!!

Kram på er alla från Emma

RSS 2.0