Tvätt..

idag tvättar vi för fullt.. har inte tvättat på två veckor, i vårt hus rivs tvättlistan ner hela tiden.. oerhört irriterande!! Så om man ska hinna få tillgång till tvättmaskinen så måste man ta den kl 7 på morgonen. Förstår inte varför inte fastighetsägaren kan sätta upp en kolvtavla eller liknande för det funkar inte med lista där man skriver upp sig. Och när vi står i tvättstugan så kommer grannen ovanför med tvätt i högsta hugg och förväntar sig att den ska vara ledig och ser jätteirriterad ut när den inte var det. Men eftersom bokningssystemet inte funkar så måste man ju ta den när den är ledig. Så är det ju bara.

Kollade ju på Familjen Annorlunda igår och jag förstår inte hur man orkar med 10 barn.. skulle jag aldrig orka, fast man ska aldrig säga aldrig =P Haha

Satt för några veckor sedan och kollade i ett reklamblad till en närliggande butik och där fanns det något som hette Falsk Anka.. Någon som vet vad detta är för något? =P Vi har kollat upp det men vill se om det är någon som verkligen kan vad det är =)Kram Emma

Kommentarer
Postat av: Jenni

Usch vad jobbigt med tvättstugan. Ni skulle ha en sån där tavla med lås och grejer, går ju inte att ryka bort och ha sig då.

Hade förr en lista som man skrev upp sig på, som tur var funkade det jättebra och pappa tvättade på "rullande schema" så han kunde ju skriva upp hela månadens tvätt där.

2009-02-17 @ 11:43:47
URL: http://jeinyn.blogg.se/
Postat av: Markus

Säg aldrig gumman, kommer aldrig finnas 10 ungar i vårt liv. Om det skulle ske så får vi försöka bli av med dem på loppis eller något ;)

2009-02-17 @ 11:48:12
URL: http://halfwaytohell.webblogg.se/
Postat av: Mahlin ♥

ja men eller hur! hatar egentligen alla hjärtans dag fast endå så gav jag honom en present bara för att jag tycker om honom så mycket, men fortfarande fett överskattat med alla hjärtans dag ohyes. hur är det? :)

2009-02-17 @ 12:08:01
URL: http://mealinn.blogg.se/
Postat av: Mamma

Jäkla människor som inte ens kan låta en tvättlista sitta uppe, jädra dålig stil!

2009-02-17 @ 20:37:56
URL: http://susannastankar.blogg.se/
Postat av: Linda C

Jobbigt med eran tvättlista. Kan trösta dig med att här får vi alltid vänta två veckor på tvättider, kvällspassen är poppis! 27 lägenheter som ska dela på tvättstugan. Vi har sådant bokningssystem där man låser fast en propp.Jag gillar barn, men skulle heller aldrig skaffa 10 barn. Blir MATT av att se det programet. Att de orkar!

2009-02-17 @ 21:11:42
Postat av: Monica

Mm tvätta är inte skoj!! =( Men nödvändigt...

Haha nä det har jag aldrig hörttalas om, falsk anka.. =) Hehe så lustigt, undra vad det är för nåt? Kram.....

2009-02-19 @ 18:03:39
URL: http://danielochmonica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0