soppor och tokträning?

Fick mig en funderar av Theres blogg som hon startade idag som jag egentligen tänkt på innan fast när man väl ska skriva blogg så kommer man inte på någonting..nåja, till ämnet =P

Bantning? Viktminskning? Måste det innebära sån press som det gör. Visst måste man gå ner i vikt för att slippa sjukdomar osv men måste det vara så självklart av samhället att alla bantar? Vet inte hur många frukostar, luncher, kvällraster som man suttit på jobbet och hela tiden så babblar folk om bantning och mat som ska vara fett och kolhydratsnål. Folk tvingar i sig Nutrilett soppor och fan vet vad alla heter.. fast dem inte tycker om det. Vissa är smala som pinnar och har inte ett uns på kroppen och skulle inte behöva tvinga i sig dem där äckliga sopporna. Måste man äta äckligt för att gå ner i vikt? Jag anser att man behöver lära sig att vettigt.. vilket innebär regelbundet, lagom av allt.. inte utesluta någonting för det kan inte vara bra, tror jag. Vad lär man sig av att äta soppor och tokträna under en period?

Usch nu regnar det igen.. hoppas det inte börjar åska som igår.. så det är bäst jag avslutar här.. fortsätter kanske på ämnet en annan dag om inte Theres misstycker =) Kram Emma

Kommentarer
Postat av: Tess

Jag har också tänkt på det under sommaren! Speciellt chefen och Else-Marie (??) som är smala och sitter med de där sopporna och bekymrar sig. Man fick lust att säga åt dem hur sjuka i huvudet de är.

Så sjukt att gå på hårddiet, sen äta upp sig, sen gå på hårddiet igen. Ät lagom från början istället! (Lättare sagt än gjort ibland, men ändå ett mkt vettigare mål.)

2008-09-04 @ 21:02:59
Postat av: Anna

Ja dessa soppor är ju bara en tillfällig lösning. Lagom stora portioner o motion röstar jag på. Kram

2008-09-04 @ 22:02:05
URL: http://anna1441.webblogg.se/
Postat av: Anna(twin)

Jag tror på mycket träning å lagom me mat... Sen kankse GI är bra vad vet jag. Kram

2008-09-05 @ 09:56:07
Postat av: Markus

Lagom och gott ska det vara!

2008-09-06 @ 10:44:47
URL: http://halfwaytohell.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0